Yhteystiedot

Tiimiakatemia Global (Partus Oy)

Kauppakatu 39,
40100 Jyväskylä.
Sisäänkäynti Kauppalaispihan kautta
tai Väinönkatu 9 (Crazy Town Jyväskylä)

info@tiimiakatemia.com

 

Tilaa tästä uutiskirjeemme ja pysyt ajan tasalla valmennuksistamme ja muista tapahtumista!

Tiimiakatemia Global

Heikki Toivanen
Toimitusjohtaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
+358 40 521 1067
heikki.toivanen@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Olen toiminut Tiimiakatemia Globalin toimitusjohtajana vuodesta 2014 eli liimiliiderinä, osakkaana eli tiimiyrittäjänä, tiimivalmentajana ja ikuisena tiimioppijana. Toimin myös Säästöpankki Optian hallituksessa jo kymmenettä vuotta. Minulla on lähes 30 vuoden monipuolinen ja globaali johtamiskokemus isoista korporaatiosta mikroyrityksiin. Olen valmistunut konepajatekniikan DI:ksi Teknillisestä Korkeakoulusta Otaniemestä 1991 ja teollisuustalouden Tekniikan tohtoriksi Tampereen Teknillisestä korkeakoulusta 2005. Työskentelin Japanissa avaamassa Savcorin toimintaa kolme vuotta, yli 10 vuotta Valmetilla varaosapalveluiden globaaleissa johto- ja kehitystehtävissä sekä 100-200 M€ johtoryhmien jäsenenä ja viisi vuotta Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemiassa tiimivalmentajana. Kirjoittamani kirja, Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja kuvaa johtamisfilosofiaani.

www.facebook.com/heikki.toivanen

Twitter: @toivanenheikki

LinkedIn: www.linkedin.com/in/heikki-toivanen-b1867/

 

Johannes Partanen
Hallituksen puheenjohtaja, päämenetelmäkehittäjä
+358 400 642 466
johannes.partanen@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Facebook: www.facebook.com/johannes.partanen

Twitter: @HeadcoachJohann

LinkedIn: www.linkedin.com/in/johannes-partanen-a7298327/

 

Hanna Waldén
Tiimivalmentaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Master Team Coach
+358 40 507 5503
hanna.walden@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Facebook: www.facebook.com/hanna.walden.7

Twitter: @HannaW_TALN

LinkedIn: www.linkedin.com/in/hanna-waldén-60130334/

Jukka Hassinen
Koulutusdesigner
+358 40 831 0292
jukka.hassinen@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Facebook: https://www.facebook.com/jukka.hassinen.75

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jukka-hassinen-tag/

Marko Paasonen
Asiakkuusjohtaja
+358 40 352 2074
marko.paasonen@partus.fi
Teija Välinoro
Toimistopäällikkö, Tiimiakatemia Underground päätoimittaja
+358 40 576 0529
teija.valinoro@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

LinkedIn: www.linkedin.com/in/teija-välinoro-3745405b/

Ville Vuolle
Learning Specialist
040 073 4402
ville.vuolle@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

https://www.linkedin.com/in/ville-vuolle/

Valmentajakumppanit

Heli Petsalo
Tiimivalmentaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
Jarno Räsänen
Tiimivalmentaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
jarno.rasanen( a )partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Olen käynyt Tiimimestari-valmennuksen ryhmässä numero 36. Siitä syttyi innostuksen kipinä tiimivalmentamiseen ja jatkoin Ihmevalmentaja-ohjelmaan. Nyt on Super Coach – ohjelma menossa.
Takana on 15 vuotta opettaja- ja valmentajatyötä ammattioppilaitoskentässä Koulutuskeskus Salpauksessa. Tällä hetkellä toimin tiimiyrittäjänä sekä valmennan Tiimimestari- ja Tiimioppimisen Startti-valmennusohjelmissa.
Lapset ja nuoret, luonto ja kohtaaminen lähellä sydäntä.
Minna Erkko
Tiimivalmentaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
minna.erkko( a )ahlman.fi
Päivi Korhonen
Tiimivalmentaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
paivijohanna.korhonen( a )gmail.com
Tiina Kiviranta
Tiimivalmentaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Team Coach
tiina.kiviranta( a )partus.fi
Niina Palmunen
Tiimivalmentaja, yrittäjä
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
niina.palmunen( a )mielimylly.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Olen Niina Palmunen. Olen yrittäjä, valmentaja, sparraaja, äiti, vaimo, partiolainen, kuorolaulaja ja harrastepuutarhuri. Valmistuin Tiimiakatemialta jo vuonna 2002 ja heti kun ylempi amk-tutkinto oli mahdollista tehdä Suomessa tiimioppimisen menetelmillä, lähdin Proakatemialle, josta valmistuin 2015. Olin myös mukana Tiimimestarit ja Ihmevalmentajat 1 ryhmissä.
Nyt olen toiminut 10 vuotta yrittäjänä ja valmentanut tiimivalmentajia, yrittäjiä, esimiehiä, johtajia, yrityksen perustamista suunnittelevia ja opettajia. Lisäksi ohjaan monia tiimimestareita, jotka valmennuksen ohella suorittavat tutkintoa oppisopimuksen kautta. Ennen oman yrityksen perustamista olin 7 vuotta lehtori-valmentajana Humakissa.
Mottoni on: älä valita, vaan tee jotain. Uskon, että se sopii hyvin tiimivalmentamiseenkin, vaikka päätavoitteena siinä onkin rakentaa puitteet, jossa jokainen pääsee itse oppimaan ja oivaltamaan uutta.
Tatu Tuohimetsä
Tiimivalmentaja, yrittäjä
tatu.tuohimetsa@partus.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Aktiivipoika Tatu on entinen rajavartija joka nykyään haastaa ja innostaa valmennettavat rikkomaan rajoja. Rajojen rikkojia on löytynyt YLE:ltä, KEVA:lta, Tieto:lta, DNA:lta, Microsoftilta, Varmalta, VTT:ltä kuin monesta muustakin paikasta jossa ihmiset haluavat  yhdessä työtään tehdä. Tatu on ihmis- ja oppimiskeskeinen tyyppi jonka vapaalla löytää usein kivien kimpusta, perheen parista tai rintamamiestaloa purkamasta. Rehellisyys on arvo josta Tatu ei tingi ja oppiminen intohimo.

Eine Kaartinen
Tiimivalmentaja, opettaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Team Coach
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Tiimimestari, Taiteen maisteri, Lappeenranta

Olen Tiimivalmentaja ja toiminut opettajana yli kaksikymmentä vuotta pääaineena kuvataide. Tiimioppimisessa ja valmentamisessa voin ammentaa luovista prosesseista; yksityisestä tulee yleinen ja yleisestä yksityinen- jokainen omistaa omat prosessinsa.

Olen ollut kehittämässä useita oppimisympäristöjä; yhdessä tekeminen ja osallistaminen mm yhteisötaideprojekteihin ovat  tehneet asioista merkityksellisiä yhteisöille.

Intohimona jatkuva luova muutos ja oppiminen.

 

“Eiku kuuntele silmillä!” -Aili 5 v.

 

Satu Harjunen
Tiimivalmentaja, erityisopettaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Team Coach
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Minulla on pitkä kokemus laaja-alaisen erityisopettajan työstä yläluokilla. Olen sekä aineenopettaja että erityisopettaja. Olen perehtynyt monin tavoin peruskoulun pedagogiikkaan sekä ratkaisukeskeisen toimintakulttuuriin kehittämiseen. Työskentelen myös tiimivalmentajana erilaisten oppilas – ja työyhteisötiimien parissa.

Oma matkani on tällä vuosikymmenellä käynyt opettajasta aktiiviseksi oppijaksi. Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja olen ollut vuodesta 2011 ja tiimivalmentaja vuodesta 2018. Valmentajan työ pitää uteliaisuuttani herkeämättä hereillä. Löydän mielellään uutta yhdessä toisten kanssa, ja osaamiseni päivittyy koko ajan nimenomaan nuorten kanssa tehtävässä työssä. Kannustan valmennuksissani kehittämään kaikkea sitä, mikä voi olla yksilöille ja yhteisöille saatavilla. Yleensä se on aina enemmän kuin itse osaa ensin ajatellakaan. Oivallukset yhdessä toisten kanssa toimien ovat löytöretkistä yksi merkittävin.

 

Mari Rantanen
Tiimivalmentaja, opettaja
Sertifioitu Tiimiakatemia® Team Coach
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Toimin ammatillisena opettajana Sasky/ Mäntän seudun koulutuskeskuksessa sekä valmentajana Tiimimestari-valmennusohjelmassa. Minulla on kokemusta usean vuoden ajalta tiimivalmentajan työstä. Innostus tiimioppimiseen syntyi vuonna 2012. Olen käynyt Tiimimestari-valmennuksen ryhmässä numero 71 ja nyt olen Ihmevalmentaja 6-valmennuksessa. Olen ollut aktiivisesti kehittämässä Saskyn IntoAmista: Intoa ja taitoa yhdessä oppien. IntoAmikselle on myönnetty Tiimiakatemia®-sertifikaatti syyskuussa 2019. Uskon vahvasti, että tiimivalmentajuus vaikuttaa positiivisesti työssäviihtymiseen ja jaksamiseen. Valmentajista välittyvä työn tekemisen ilo ja hyvä energia heijastuu myös positiivisesti opiskelijoihin.

Juha Wirekoski
Tiimivalmentaja, yrittäjä
Sertifioitu Tiimiakatemia® Senior Team Coach
050 431 6628
wire@wiheta.fi
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Tiimiwalmentamiseen paneutunut yrittäjäsielu, joka vapautti itsensä walmentajien valmennusmarkkinoille Y-akatemian perustamisen ja toimintaan saattamisen jälkeen.

Takana parin kymmenen vuoden korkeakoululehtorin ura käsikirjoittamisen ja tuottamisen parissa. Omaa yritystoimintaa reipas kolmekymmentä vuotta av-tuotannon alalla.

Aina yhdessä tekemällä kohti jaloa päämäärää. Toimin pienen varainhankintayhtiö Tolle Oy:n veturina sekä olen osakkaana tiimivalmentamiseen ja mediatuottamiseen paneutuvassa Wiheta Oy:ssä. Takana tiimimestarin ja ihmevalmentajan äärimäisen antoisat koulutukset! Intohimona lukeminen ja tiimivalmentaminen. Vilpitön halu auttaa kaikkia löytämään polku kehittymisen tielle. Uskon wahvasti siihen, että kyseessä on oppimisprosessin  lisäksi pikemminkin löytämisprosessi. Opiskelin aikoinani puheviestintään erikoistuneeksi opettajaksi ja sen jälkeen taiteen maisteriksi. Järjestötoiminta täyttää osin elämääni. Maailmaa katson Mönnin hiljaisuudesta käsin silloin tällöin Japanissa piipahtaen. Kernaasti palveluksessanne. Lisätietoa halukkaille LinkedIn

Laskutustiedot

PAPERILASKUT

Partus Oy
(OpusCapita skannauspalvelu)
PL 37828
00021 LASKUTUS

Y-tunnus 1569781-6
Arvonlisäverotunniste (VAT) FI15697816

VERKKOLASKUT

Verkkolaskuosoite 003715697816
Operaattori OpusCapita Solutions Oy
Välittäjän tunnus E204503