Santeri Simonen

Santeri Simonen

Tiimivalmentaja, Team Coach

Olen Santeri Simonen, vajaa kolmekymppinen valmentajalupaus ja tiimiyrittäjä.  Taustani on Proakatemialla tiimijohtamisen- ja yrittäjyyden tutkinto-ohjelmassa, jossa on saanut ihmetellä, tutkia ja ymmärtää tiimiyrittäjyyden sekä tiimioppimisen maailmaa suoraan syvässä päädyssä. Tämä on johtanut allekirjoittaneen myös Tiimiakatemia Globalin sekä valmennusohjelmien pariin.

Toimin tapahtuma- ja ravintola-alan yrittäjänä Kotkassa East Coast Eventsin, Dark River Festivaalin sekä Ravintola Kairon parissa. Nuoresta iästäni huolimatta yrittäjyyden erilaiset kasvot sekä kiemurat ovat tulleet vastaan ja verkostot ovat ikäisekseni vähintäänkin kattavat.

Tämän lisäksi harrastuksien kautta tutuksi on tullut niin politiikka, yrittäjyyskasvatus kuin reserviläistoiminta eli näkökulmia ja ajattelulle polttoainetta on ammentaa monista kulmista. Allekirjoittanutta inspiroi suuresti uudet ihmiset, yhdessä tekeminen sekä uuden oppiminen. Toivottavasti päästään kohtamaan tiimioppimisen ihmeellisessä maailmassa! 

www.eastcoastevents.fi

Yhteystiedot