Palvelumme yhdessä oppimisen ja tiimitoiminnan vahvistamiseen

Valmennuksemme haastavat yhteisöt ja ihmiset tekoihin. Niissä vahvistetaan yhdessä oppimisen, tiimitoiminnan, yhteiskehittämisen ja tiimivalmentamisen taitoja. Tärkeintä on itselle sopivien ratkaisujen luominen ja arkeen jalkauttaminen.

Valmennus on oman työn ja tekemisen konkreettista kehittämistä

Valmennus on oman työn ja tekemisen konkreettista kehittämistä

Valmennuksissamme emme anna valmiita ratkaisuja ja luennoi vaan autamme näkemään, kokemaan, oivaltamaan ja oppimaan.

Kehität valmennuksen aikana kokonaisvaltaisesti omaa osaamistasi sekä tiimisi ja yhteisösi osaamista. Luot arkeen vietäviä tekoja ja ratkaisuja.

Valmennukset ovat oppimisprosesseja, jotka valmennuspäivien lisäksi perustuvat omassa työssä tehtäviin kokeiluihin ja tiedonhankintaan.

Valmennus on oman työn ja tekemisen konkreettista kehittämistä
Valitse sinulle sopivin ratkaisu

Kaikille avoimet ja yhteisökohtaiset valmennukset

Kaikille avoimet valmennukset ovat ohjelmia joihin voit lähteä mukaan yksin tai mieluiten kollegan kanssa ja ryhmässä on mukana osallistujia eri yhteisöistä ja toimialoilta.

Yhteisökohtaiset valmennukset räätälöidään kunkin yhteisön oman tarpeen mukaan ja osallistujat voivat olla saman organisaation eri yksiköistä, saman yksikön eri työtehtävissä toimivia, tai yksittäinen tiimi tai johtoryhmä – vaihtoehtoja on monia!

Tiimimestari

Kaikille avoin reilun vuoden kestävä yhdessä oppimisen, tiimitoiminnan ja tiimivalmentamisen erikoistumisohjelma. Se antaa valmiuksia kehittää omaa työtä, yhteisön toimintaa sekä pedagogiikkaa.

Lue lisää

Ihmevalmentaja

Tiimimestarin käyneiden Senior-tason valmennus, joka tukee osaamista yhteisöjen ja verkostojen valmentajana sekä johtajana. Se tukee omien tiimioppimisen sovellusten luomista ja laajamittaisempaa käyttöönottoa.

Lue lisää

Yhteisövalmennukset

Organisaatiokohtaisia tarpeen mukaan räätälöityjä valmennuksia yhteisön tai johtoryhmän toiminnan tueksi. Tukevat esimerkiksi tiimitoiminnan kehittämistä, tiimioppimisen käytänteiden käyttöönottoa tai johtamisen uudelleenmuotoilua.

Lue lisää

Tiimimestareille ja muille valmennuksissa mukana oleville

Täältä löydät tietoa tulevista tiimivalmentajien kohtaamisista, sertifioinneista tai jos etsit korvaavaa ajankohtaa väliin jääneelle valmennusjaksolle.

Kohtaamiset

Kohtaamiset

Dialogia ja oman osaamisen ylläpitämistä yhdessä muiden tiimivalmentajien kanssa.

Tiimivalmentajan sertifiointi

Tiimivalmentajan sertifiointi

Valmennuksen jälkeen voit hankkia Team Coach tai Senior Team Coach –sertifikaatin.

Tiimimestari -jaksojen korvaus

Tiimimestari -jaksojen korvaus

Jäikö Tiimimestari-ohjelmassa jakso väliin? Korvaa se toisessa ryhmässä.

Kirja Kirjoista -nettisivu

Kirja Kirjoista -nettisivu

Johanneksen uusimmat kirja-artikkelit nyt omalla sivustollaan!