Tiimivalmentajien

Sertifiointi todistaa ammattipätevyyden

Tiimiakatemia® tiimivalmentajien sertifiointi on ammattimaisesti tiimivalmennusta työssään käyttävien tiimivalmentajien sertifiointijärjestelmä, joka todistaa tiimivalmentajan henkilökohtaisen osaamisen ja ammattitaidon.

Tiimimestari-ohjelman käynyt tiimivalmentaja voi suorittaa Tiimiakatemia® Team Coach -sertifioinnin ja jatkotason Ihmevalmentaja-ohjelman suorittanut voi suorittaa Senior Team Coach -sertifioinnin.

Sertifioinnin hakeminen

Sertifioinnin hakeminen

Tiimimestari -valmennuksen käynyt voi suorittaa sertifioinnin perehtymällä oman sertifiointitason oppaaseen ja siinä mainittuihin kriteereihin. Niiden avulla todennat pätevyytesi. Sen jälkeen valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu sertifiointipäivään. Sertifiointi tehdään sertifiointipäivässä dialogissa yhdessä muiden osallistujien kanssa. Esität päivässä valitsemallasi tavalla osaamisesi eri tiimivalmentamisen osa-alueissa.

Oletko suorittanut Tiimimestari-valmennusohjelman? Käytätkö työssäsi tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen käytänteitä sekä ylläpidät aktiivisesti omaa osaamistasi? Jos kyllä, tutustu tarkemmin kriteereihin:

Sertifioinnin hakeminen
Tiimivalmentajan

Team Coach –sertifiointi

Tiimimestari -valmennuksen suorittaneen tiimivalmentajan taso. Sinulla on perustason tiedot ja taidot tiimivalmentamisesta sekä kokemusta tiimioppimisen soveltamisesta omaan ympäristöönsä. Olet toiminut tiimivalmentajan roolissa. Perehdy Team Coach-sertifiointioppaaseen ja kriteereihin tästä.

Team Coach –sertifiointi
Tiimivalmentajan

Senior Team Coach –sertifiointi

Ihmevalmentajan suorittaneen kokeneen tiimivalmentajan taso. Sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen prosesseista. Olet soveltanut niitä omassa toiminnassa ja toimit aktiivisena kehittäjänä. Perehdy Senior Team Coach-sertifiointioppaaseen ja kriteereihin tästä.

Senior Team Coach –sertifiointi

Tulevat sertifiointipäivät

Sertifioinnin hinta on 195 € + alv. 24 %, sisältää kolme vuotta voimassa olevan sertifikaatin ja rintamerkin.

Ilmoittaudu sertifiointiin alla olevalla lomakkeella. Sertifiointi tapahtuu dialogissa. Saat vielä tarkemman ohjeistuksen ilmoittautumisen jälkeen.

Seuraavat ajankohdat:

Tiistai 28.11.2023 klo 12-16 (Zoom)

Perjantai 19.1.2024 klo 9-15, Crazy Town Jyväskylä (tarkemmat tiedot myöhemmin)

Ilmoittautuminen