Tiimivalmentajan sertifiointi

Tiimiakatemia® tiimivalmentajien sertifiointi on ammattimaisesti tiimivalmennusta työssään käyttävien tiimivalmentajien sertifiointijärjestelmä, joka todistaa tiimivalmentajan henkilökohtaisen osaamisen ja ammattitaidon.

Tiimimestari-ohjelman käynyt tiimivalmentaja voi suorittaa Tiimiakatemia® Team Coach -sertifioinnin ja jatkotason Ihmevalmentaja-ohjelman suorittanut voi suorittaa Senior Team Coach -sertifioinnin.

Virallinen tiimivalmentajan pätevyys

Sertifioinnin voit suorittaa perehtymällä oman sertifiointitason oppaaseen ja siinä mainittuihin kriteereihin. Niiden avulla todennat pätevyytesi. Sen jälkeen valitse sopiva ajankohta ja ilmoittaudu. Sertifiointi tehdään sertifiointipäivässä dialogissa yhdessä muiden osallistujien kanssa. Esität päivässä valitsemallasi tavalla osaamisesi eri tiimivalmentamisen osa-alueissa.

Haluatko suorittaa sertifioituneen tiimivalmentajan pätevyyden?

Oletko suorittanut Tiimimestari-valmennusohjelman? Käytätkö työssäsi tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen käytänteitä sekä ylläpidät aktiivisesti omaa osaamistasi? Jos kyllä, tutustu tarkemmin kriteereihin:

Team Coach –sertifiointi

on Tiimimestarin suorittaneen tiimivalmentajan taso. Sen suorittavalla on perustason tiedot ja taidot tiimivalmentamisesta. Suorittajalla on kokemusta tiimioppimisen soveltamisesta omaan ympäristöönsä ja hän on toiminut tiimivalmentajan roolissa. Perehdy Team Coach-sertifiointioppaaseen ja kriteereihin tästä

Senior Team Coach –sertifiointi

on Ihmevalmentajan suorittaneen kokeneen tiimivalmentajan taso. Sen suorittavalla on kokonaisvaltainen ymmärrys tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen prosesseista. Hän on soveltanut niitä toiminnassaan ja toimii aktiivisena kehittäjänä. Perehdy Senior Team Coach-sertifiointioppaaseen ja kriteereihin tästä

Hinta 195 € + alv. 24 %, sisältää kolme vuotta voimassa olevan sertifikaatin ja rintamerkin.

Valitse lomakkeelta sinulle sopiva päivä ja ilmoittaudu sertifiointiin. Sertifiointi tapahtuu dialogissa. Saat vielä tarkemman ohjeistuksen ilmoittautumisen jälkeen.

Seuraavat ajankohdat:


7.2.23 klo 8.30 – 11.30 ja 12 – 15, toteutus verkossa.
11.4.23 klo 9 – 15, toteutus Jyväskylä.


Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella: