Maksuttomat webinaarit

Tiimeistä työhyvinvointia opetusalalle
17.11.2022 klo 15 – 16

Opetusalalla puheenaiheena on usein noussut esille jaksaminen ja hyvinvointi työssä. Maailma on muuttunut monimutkaisemmaksi. Silti opetuskulttuurissa saattaa vielä näyttäytyä yksin tekemisen mallit, vaikka monet tilanteet vaatisivat yhteistä pohdintaa, tukiverkostoa ja kehittämistyötä.

Erilaisia tiimejä tai työryhmiä on kyllä otettu käyttöön, mutta välttämättä niiden avulla ei ole saatu kaikkia yhteistyön hyötyjä irti. Ne eivät toimi oman työn tukena ja työhyvinvoinnin vahvistajina – vaikka sitä tiimit parhaimmillaan ovat.

Tässä webinaarissa keskustellaan tiimeistä työhyvinvoinnin vahvistajina. Miten tiimi auttaa opettajaa työssään ja mitä se tarkoittaa johtamisen näkökulmasta? Millä keinoilla rakennetaan hyvinvointia tukevia tiimejä? Mitä resursseja siihen tarvitaan – ja mitä resursseja se vapauttaa käyttöön?

Webinaarissa panelisteina mukana Pertti Parpala, rehtori Ritaharjun koulu sekä Sari Karjalainen, apulaisrehtori, Varalan urheiluopisto. He ovat olleet kehittämässä tiimiyhteisöä ja havainnoineet sen vaikutuksia toimintaan. Luvassa on arjen kokemuksia, hyviksi havaittuja käytänteitä ja ideoita omaan arkeen sovellettavaksi sekä hyvinvoinnin tueksi!

Ilmoittaudu mukaan!
Saatavilla myös tallenne.