Maksuttomat webinaarit

Kolme näkökulmaa johtamiseen – Hyvinvoiva johtaja tiimioppivan organisaation mahdollistajana

Tervetuloa webinaariin, jossa tarkastellaan johtajuutta kolmesta eri näkökulmasta: Fyysisen hyvinvoinnin, itsensä tuntemisen sekä tiimivalmentajan roolin kautta. 

Webinaarissa keskustellaan johtajana toimimisesta eri näkökulmista ymmärtäen, ettei johtamisen toimet suuntaudu vain ympärillä oleviin ihmisiin ja toimintoihin. Entistä keskeisempää on kyky johtaa itseä ja omaa hyvinvointia sekä valjastaa hyötykäyttöön omassa organisaatiossa toimivien henkilöiden osaaminen ja asiantuntijuus.

 Kanssamme aiheesta ovat keskustelemassa: 

Varalan urheiluopistolta Jari Salmi, joka on oman kokemuksen ja ammattinsa kautta todistanut yhä vain uudestaan, miten suuri vaikutus johtajan omalla fyysisellä ja henkisellä hyvinvoinnilla on työssä onnistumiseen. 

Tiimivalmentamisen asiantuntija Tiina Mätäsjärvi tietää, millaisia tuloksia työyhteisössä on mahdollista saavuttaa tiimioppimisen menetelmin ja millaista ajatuksen muutosta edellyttää johtajalta asettua tiimivalmentajan rooliin.

Deep Leadin asiantuntija Niko Leppänen taas korostaa, miten tärkeää johtajuudessa on ymmärtää juuri ne oman johtajuuden kulmakivet sekä kirkastaa henkilökohtaiset kehittämiskohteet.

Tule kuulemaan keskustelua webinaarimme ja poimimaan oivalluksia omaan tekemiseen!

Webinaari 15.6.2023 klo 10 – 11

Ilmoittaudu mukaan!

Saatavilla myös tallenne.