Kohtaamiset

Haluatko päästä dialogiin muiden tiimivalmentajien kanssa? Palatko mielenkiinnosta kuulla, minkälaisia sovellutuksia muut tiimivalmentajat ovat kehittäneet?
Etsitkö näkökulmia ja ideoita omaan tekemiseen yhteisösi ulkopuolelta?

Järjestämme dialogisia kohtaamisia, jossa päivität tiimivalmentajan tietojasi ja taitojasi sekä tapaat muita tiimivalmentajia. Tarkoitus on jakaa kokemuksia, ajatuksia ja oppia yhdessä uutta.

Sokratespäivä

Jokaisen Sokratespäivän teema ja toteutus on erilainen. Se vaihtuu ajankohtaisten tarpeiden mukaisesti. Kohtaamisia järjestetään sekä koko päivän pituisina livetapahtumina sekä verkossa pidettävinä muutaman tunnin hetkinä.

Kohtaamisten tavoite on luoda uusia oivalluksia yhdessä tiimivalmentaja- ja tiimioppijaverkoston kanssa. Tapahtumat ovat huikea tilaisuus kohdata eri organisaatioiden ja yhteisöjen tiimivalmentajia ja sellaisiksi treenaavia. Kohtaamiset ovat oman jatkuvan oppimisen polun askeleita.


Sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut Tiimimestariksi osallistuaksesi, mutta mielellään olet valmennuksessa mukana jotta perusasiat ovat sinulla jo tiedossa. Sinulla ei tarvitse olla mittavaa kokemusta aiheesta – uteliaisuus riittää.  

Sydämellisesti tervetuloa mukaan dialogirinkiin!

Tulevat Sokratespäivät ja verkossa toteutettavat hetket:

Lue lisää päiväkohtaisesta kuvauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

SOKRATESPÄIVÄ 24.5.2022 Yhteistyössä LähiTapiola ja Esa Saarinen

Päivän teemana Yhteistyön maaginen noste ja mukana filosofi Esa Saarinen.

Nykypäivän työ vaatii usein monenlaista osaamista ja tietoa. Yksittäisen ihmisen asiantuntijuuden sijasta todellinen aikaansaamisen voima syntyykin asiantuntijatiimeistä. Niissä osaamiset täydentävät toisiaan, ideaoiden idut kasvavat yhteiskehittämällä käytäntöön vietäviksi toteutuksiksi ja yhdessä oppiminen kasvattaa koko tiimin tietopääomaa. Tapahtuu maaginen noste.

Esa Saarinen on arjen filosofi, joka haluaa auttaa ihmisiä kukoistamaan, joka rakastaa perhettään ja jonka unelmana on kulkea 80-vuotiaana pinkissä smokissa kotikadullaan Helsingin Bulevardilla rakastuneesti katsoen elämänsä naista kuningatar Pipsaa kuin 1980 -luvulla. Esan intohimona on 1990-luvulta asti ollut kehittää filosofiaa joka tekee muutoksen bisnesmaailmassa ja ihmisten elämässä. (Lue lisää Esa Saarisesta https://esasaarinen.com)

Saarisen ajatukset tuovat varmasti nostetta tähän Sokratespäivään, joten lämpimästi tervetuloa mukaan yhteisen ajattelun äärelle!

Päivän hinta 62 € sis. alv. 24 % (50 € alv. 0%).

Päivä toteutetaan yhteistyössä LähiTapiolan kanssa.

Aika ja paikka:
Ti 24.5.2022 klo 12.30 – 15.30, verkossa.

Hinta:
62 € sis. alv. 24 % (50 € alv. 0%), laskutuksella.

Ilmoittautuminen:
Viimeistään 20.5.2022 ilmoittautumislomakkeella. Laita lomakkeeseen organisaatio-kenttään laskutusosoite.

Saat lähempänä päivää sähköpostitse osallistumislinkin.


Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella: