Tiimivalmentajien

Kohtaamiset

Haluatko päästä dialogiin muiden tiimivalmentajien kanssa? Palatko mielenkiinnosta kuulla, minkälaisia sovellutuksia muut tiimivalmentajat ovat kehittäneet? Etsitkö näkökulmia ja ideoita omaan tekemiseen yhteisösi ulkopuolelta? Järjestämme dialogisia kohtaamisia, jossa päivität tiimivalmentajan tietojasi ja taitojasi sekä tapaat muita tiimivalmentajia. Tarkoitus on jakaa kokemuksia, ajatuksia ja oppia yhdessä uutta.

Osallistu tiimivalmentaja -verkoston tapahtumiin!

Osallistu tiimivalmentaja -verkoston tapahtumiin!

Jokaisen tapahtuman teema ja toteutus on erilainen. Ne vaihtuvat ajankohtaisten tarpeiden mukaisesti. Kohtaamisia järjestetään sekä koko päivän pituisina livetapahtumina sekä verkossa pidettävinä muutaman tunnin hetkinä. Osa niistä on meidän järjestämiä ja osa yhteistyötoteutuksia.

Näiden kohtaamisten tavoite on luoda uusia oivalluksia yhdessä tiimivalmentaja- ja tiimioppijaverkoston kanssa. Tapahtumat ovat huikea tilaisuus kohdata eri organisaatioiden ja yhteisöjen tiimivalmentajia ja sellaisiksi treenaavia. Kohtaamiset ovat oman jatkuvan oppimisen polun askeleita.

Osallistu tiimivalmentaja -verkoston tapahtumiin!

Tervetuloa mukaan!

Sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut Tiimimestariksi osallistuaksesi, mutta mielellään olet valmennuksessa mukana, jotta perusasiat ovat sinulla jo tiedossa. Sinulla ei tarvitse olla mittavaa kokemusta aiheesta – uteliaisuus riittää.

Tästä löydät tulevat tapahtumat. Osassa ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivuston lomakkeen kautta, yhteistyötoteutuksissa saattaa olla käytössä jokin muu linkki – sen löydät tapahtuman kuvauksesta.

Ilmoittautuminen