Kohtaamiset

Haluatko päästä dialogiin muiden tiimivalmentajien kanssa? Palatko mielenkiinnosta kuulla, minkälaisia sovellutuksia muut tiimivalmentajat ovat kehittäneet?
Etsitkö näkökulmia ja ideoita omaan tekemiseen yhteisösi ulkopuolelta?

Järjestämme dialogisia kohtaamisia, jossa päivität tiimivalmentajan tietojasi ja taitojasi sekä tapaat muita tiimivalmentajia. Tarkoitus on jakaa kokemuksia, ajatuksia ja oppia yhdessä uutta.

Sokratespäivä

Jokaisen Sokratespäivän teema ja toteutus on erilainen. Se vaihtuu ajankohtaisten tarpeiden mukaisesti. Kohtaamisia järjestetään sekä koko päivän pituisina livetapahtumina sekä verkossa pidettävinä muutaman tunnin hetkinä.

Kohtaamisten tavoite on luoda uusia oivalluksia yhdessä tiimivalmentaja- ja tiimioppijaverkoston kanssa. Tapahtumat ovat huikea tilaisuus kohdata eri organisaatioiden ja yhteisöjen tiimivalmentajia ja sellaisiksi treenaavia. Kohtaamiset ovat oman jatkuvan oppimisen polun askeleita.


Sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut Tiimimestariksi osallistuaksesi, mutta mielellään olet valmennuksessa mukana jotta perusasiat ovat sinulla jo tiedossa. Sinulla ei tarvitse olla mittavaa kokemusta aiheesta – uteliaisuus riittää.  

Sydämellisesti tervetuloa mukaan dialogirinkiin!

Tulevat kohtaamiset:

Lue lisää päiväkohtaisesta kuvauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

Tiimivalmentajien Symposium 19.1.2023

Nyt on aika kohdata ja myös juhlia!

Tiimivalmentajien ammattikunta syntyi, kun Jyväskylään perustettiin maailman ensimmäinen Tiimiakatemia, jossa hyödynnetään tiimioppimisen käytänteitä opetuksessa. Tiimiakatemia Global Oy perustettiin, jotta voitiin valmentaa tiimivalmentajia, jotka soveltavat ja kehittävät tiimioppimisen käytänteitä eri ympäristöissä ja yhteisöissä.

Ensi vuonna Tiimiakatemia täyttää 30 vuotta ja saamme juhlia sitä ison verkoston kanssa tammikuussa Tiimivalmentajien Symposiumissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tiimivalmentajien Symposium Jyväskylässä 19.1.2023 klo 13 – 17. Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Tiimimestarit ja Ihmevalmentajat!

Symposiumissa vankistat verkostojasi sekä keräät ideoita ja konkreettisia vinkkejä omaan kehittämistyöhön. Yhdessä muiden kanssa pääset kirkastamaan jatkoaskeleita kohti tiimioppivaa yhteisöä. Päivä koostuu tarinoista verkostosta sekä dialogisista kohtaamisista.

Päivätilaisuus on maksuton, sisältäen kahvituksen.

Symposiumin jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua kanssamme Juhlaillalliselle klo 19 alkaen. Illallinen on maksullinen ja tarjoillaan ennakkoilmoittautuneille.

Kutsu PDF:nä löytyy tästä.

Lue kutsusta tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan TÄLLÄ ERILLISELLÄ ilmoittautumislomakkeella.

Toivottavasti näemme tammikuussa!

Aika ja paikka:
To 19.1.2023 klo 13 – 17 (Juhlaillallinen paikan varanneille klo 19)
Jyväskylä, ravintola Harmoonin Juhlatilat

Ilmoittautuminen:
Viimeistään 30.12.22 tällä ilmoittautumislomakkeella.


Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella: