Tiimiakatemia Global Oy, yhteisöjen ja yksilöiden kehittämisen kumppani

Tiimitoiminnan, yhdessä oppimisen ja yhteiskehittämisen asiantuntija

Tiimitoiminnan, yhdessä oppimisen ja yhteiskehittämisen asiantuntija

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa yhdessä oppivia, yhdessä toimivia ja yhdessä hyvinvoivia yhteisöjä. Mahdollistamme tämän valmentamalla yhteisöihin tiimivalmentajia, jotka ovat yhteisöjen ja tiimitoiminnan sekä yhdessä oppimisen erikoisosaajia.

Tiimivalmentaminen on Suomessa kehitetty ja ympäri maailmaa levinnyt toimintamuoto, jota voidaan hyödyntää opetuksessa, työyhteisöjen johtamisessa sekä kaiken muotoisessa tiimityöskentelyssä. Tässä ajassa tiimivalmentajan osaaminen on erityisen tärkeää, sillä se tukee oppimista, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia.

Tiimitoiminnan, yhdessä oppimisen ja yhteiskehittämisen asiantuntija

Toimintamallimme työyhteisön kehittämiseen

Toteutamme valmennuksia. Se tarkoittaa, että emme luennoi, vaan autamme näkemään, kokemaan, ajattelemaan ja oivaltamaan. Valmennuksissa tavoittelemme syvällistä oppimista. Meille ei riitä pelkkä tiedon lisääminen vaan haastamme ymmärtämään, toimimaan uudella tavalla ja kasvamaan. Käytännön arjen teot ovat valmennuksen ytimessä. Tärkeintä on, että jokainen löytää ja luo juuri ne käytänteet jotka toimivat itselle ja omassa yhteisössä.

Arvomme ovat

01

Luottamukselliset ihmissuhteet ja pitkäaikaiset kumppanuudet

Vahvistamme joka päivä aitouteen, luottamukseen, kunnioitukseen ja tasavertaiseen kumppanuuteen perustuvia suhteita omassa tiimissä sekä yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa.

02

Tiimiyrittäjyys

Vaalimme tiimiyrittäjyyden asennetta. Meille tiimiyrittäjyys on vastuuseen kasvamista ja yhdessä yrittämisen kulttuuria: vastuuta omasta tekemisestä, vastuuta toisista ja yhteisestä oppimisesta, riippumatta omasta roolista.

03

Jatkuvat kokeilut ja jatkuva uuden synnyttäminen

Rikomme rajoja ja teemme rohkeasti asioita, joita emme ole ennen kokeilleet. Tartumme tilaisuuksiin ennakkoluulottomasti.

04

Tekemällä oppiminen ja käytännönläheisyys

Sovellamme teoriaa käytäntöön ja opimme uutta. Haastamme itsemme ja asiakkaamme tekoihin ja luomaan käytännön ratkaisuja.

05

Maailma

On mentävä kauas nähdäkseen lähelle. Etsimme kaikkialta uusia toimintamalleja soveltaaksemme niitä omaan toimintaamme. Kansainvälinen yhteistyö mahdollistaa jatkuvan uuden oppimisen ja seikkailut. Pidämme myös huolta maailmasta, rakentaen vahvaa ja hyvinvoivaa tulevaisuutta.

Yritys

Viemme suomalaista innovaatiota maailmalle!

Olemme yli 25 vuoden ajan kehittäneet tiimioppimiseen kytkeytyvää tiimivalmentamisen toimintamallia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Toimintamme perustuu vankkaan käytännön kokemukseen eri yhteisöistä sekä teoriatietoon tiimeistä, yhdessä oppimisesta ja yhteisöjen muotoilusta.

Toimimme globaalisti ja valmennamme Suomessa ja ulkomailla. Asiakkainamme on eri asteiden oppilaitoksia sekä yrityksiä. Olemme valmentaneet 2000 tiimivalmentajaa Tiimimestari -valmennusohjelmassa sekä toteuttaneet satoja yhteisövalmennuskokonaisuuksia.

Omistamme mm. Tiimiakatemia -tavaramerkin ja vastaamme sen levittämisestä Suomessa ja ulkomailla. Meillä on käytössä tiimivalmentajien Team Coach -sertifiointijärjestelmä sekä organisaatioiden ja ohjelmien Tiimiakatemia -sertifiointijärjestelmä.

Ydintiimimme toimii Jyväskylässä ja Tampereella, lisäksi meillä on kymmeniä kumppanivalmentajia ympäri Suomea ja ulkomailla.

Yrityksemme  perustaja ja vaikuttaja on Johannes Partanen. Hän käynnisti vuonna 1993 Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa Jyväskylän Tiimiakatemian, jossa tiimioppimista sovelletaan nuorten kanssa liiketalouden opinnoissa. Samalla syntyi tämä yritys, jossa on kehitetty tiimivalmentajien valmennusohjelmat.

Lue lisää referensseistämme
Viemme suomalaista innovaatiota maailmalle!

Ota meihin yhteyttä niin päästään hommiin!

Marko Paasonen

Marko Paasonen

Asiakkuusjohtaja