Niina Palmunen

Niina Palmunen

Tiimivalmentaja, Senior Team Coach

Olen valmentaja-yrittäjä, joka haluaa kannustaa ja innostaa jokaista valmennettavaa kohti parempaa tiimitoimintaa, johtajuutta, tiimioppimista ja yhdessä tekemisen kulttuuria.

Yhteystiedot

Kokemus

Olen toiminut valmentajana vuodesta 2002 lähtien, alkuun Humanistisessa ammattikorkeakoulussa ja vuodesta 2008 lähtien oman yritykseni Mielimylly Valmennustoimisto Oy:n kautta. Olen ollut ”tiimiakatemialainen” vuodesta 1999 kun aloitin opinnot Jyväskylän Tiimiakatemialla ja olin myös mukana Tiimimestari 1 ja Ihmevalmentaja 1 valmennuksissa. Lisäksi suoritin ylemmän amk-tutkinnon Proakatemialla heti kun se oli mahdollista tehdä Suomessa tiimioppimisen menetelmillä. Ensimmäinen ammattini on Nuorisotoiminnanohjaaja, jonka täydensin yhteisöpedagiksi heti ensimmäisessä muuntokoulutuksessa Humakissa.

Tiimiakatemi Globalin kanssa olen tehnyt yhteistyötä koko yrittäjyyteni ajan mm. Tiimimestari- ja Tiimioppimisen Startti -valmennuksissa, organisaatiokohtaisissa johtoryhmävalmennuksissa sekä erilaisiin hankkeisiin liittyvissä opettajavalmennuksissa.