Opettaja valmentajana ja yhdessä oppimisen mahdollistajana

Oppimisen mahdollistaminen, oppijakeskeinen oppiminen ja opettajan rooli oppimisprosessissa ovat teemoja, joihin on monta näkökulmaa. Me uskomme yhdessä oppimiseen, tiimien kautta tapahtuvan oppimisen tuloksekkuuteen sekä siihen, että oppimisen ja taitojen kasvun mahdollistaa valmentava tekemisen tapa.

Ilmoittaudu maksuttomalle verkkokurssille!

Verkkokurssin tavoite on antaa ajatuksen aihioita teemasta, reflektoitavaa ja pureskeltavaa – mitä tämä voisi olla sinun arjessasi? Kurssi antaa rakennuspalikoita pohtia, syventää ymmärrystä ja kehittää omaa omaa toimintatapaa.

Kurssi toteutetaan neljässä osassa. Jokainen osio sisältää teemaa avaavan videon tai podcastin. Lisäksi joka osioon sisältyy lisämateriaalia, kuten ladattava aineisto ja blogi- tai webinaarilinkkejä. Voit käyttää kurssiin aikaa oman kalenterisi mukaan, katsoa videon vaikkapa kahvitauolla tai lukaista blogitekstin iltalukemisiksi.

Verkkokurssi on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Ja pro-vinkki: Pyydä mukaan kollegasikin, jakakaa yhdessä ajatuksia ja oivalluksia!

Ilmoittaudu verkkokurssille tästä

niin pääset aloittamaan!
Ole hyvä ja
hyväksy markkinointi-evästeet
nähdäksesi lomake.
Tiimiakatemia Global

Tiimiakatemia Global

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tiimioppimiseen perustuvia yhteisöjä. Niissä yhdessä oppiminen ja yhdessä aikaansaaminen on kulttuurin keskiössä. Ydintehtävämme on valmentaa rohkeita tiimivalmentajia, jotka toimivat oppimisen mahdollistajina sekä organisaatioidensa kehittäjinä. Palvelumme koostuu yksilöille ja yhteisöille suunnatuista valmennusohjelmista, jotka perehdyttävät tiimioppimiseen, tiimivalmentamiseen ja valmentavaan johtajuuteen.