Tiimivalmentaminen tutuksi: ilmoittaudu maksuttomalle verkkokurssille!

Oppimisen mahdollistaminen, oppijakeskeinen oppiminen ja opettajan rooli oppimisprosessissa ovat teemoja, joihin on monta näkökulmaa. Me uskomme yhdessä oppimiseen, tiimien kautta tapahtuvan oppimisen tuloksekkuuteen sekä siihen, että oppimisen ja taitojen kasvun mahdollistaa valmentava tekemisen tapa.

Verkkokurssin tavoite on antaa ajatuksen aihioita teemasta, reflektoitavaa ja pureskeltavaa – mitä tämä voisi olla sinun arjessasi? Kurssi antaa rakennuspalikoita pohtia, syventää ymmärrystä ja kehittää omaa omaa toimintatapaa.

Kurssi toteutetaan neljässä osassa. Jokainen osio sisältää teemaa avaavan videon tai podcastin. Lisäksi joka osioon sisältyy lisämateriaalia, kuten ladattava aineisto ja blogi- tai webinaarilinkkejä. Voit käyttää kurssiin aikaa oman kalenterisi mukaan, katsoa videon vaikkapa kahvitauolla tai lukaista blogitekstin iltalukemisiksi.

Verkkokurssi on maksuton, eikä sido sinua mihinkään. Ja pro-vinkki: Pyydä mukaan kollegasikin, jakakaa yhdessä ajatuksia ja oivalluksia!

Kurssi sisältää monipuolisesti tietoa tiimivalmentamisesta ja sen käyttömahdollisuuksista

1. Tiimit ja oppiminen.
Mikä tiimi on, miten tiimit liittyvät oppimiseen ja mitä termi tiimioppiminen tarkoittaa?

2. Tiimivalmentamisen mielenmalli.
Mitä tiimivalmentajalla tarkoitetaan, mitä tiimivalmentaja tekee? 

3. Tiimivalmentajan työkalut.
Millä keinoin tiimivalmentaja toimii?

4. Tiimivalmentamisen soveltaminen.
Mitä on tiimivalmentamisen taito ja miten sitä sovelletaan?

Ilmoittaudu verkkokurssille tästä:

Kokemuksia tiimivalmentamisesta

Opettajalle perusopetuksessa

Digiloikka oli jumittanut oppilaat koneiden ääreen ja tuntui että itsekin oli jumissa oman opettajuuden kanssa, Satu kuvailee tunnelmiaan muutaman vuoden takaa.

Kun istuin valmennuksessa dialogirinkiin, tajusin, että tätä tarvitaan kouluun!


Erityisopettaja Satu Harjunen

Opettajalle ammattiopistossa

Mä en enää riitä ja mä haluan vaan pois täältä”, Mila muistaa ajatelleensa. Vaikka hän oli kutsumusammatissaan opettajana, oli jaksaminen koetuksella. ”Kunnes seurasin Tiimimestari -valmentajien työtä ja tuli oivallus, että minä haluan valmentaa, haluan innostaa ja saada muut loistamaan! Pitkästä aikaa innostuin jostain. Olin mennyt usvassa ja nyt syttyi kipinä, se oli iso juttu.”

Mila Andersén

Yleisesti rehtoreille 

Me haluamme olla kehityksen edelläkävijöitä ja se tarkoittaa kykyä omaksua uusia asioita. Oppimisen ja ketteryyden myötä syntyy myös innovaatioita ja täysin uusia ratkaisuja.

Tiimeissä tekeminen on tuonut nopeutta ja ketteryyttä. Tiimit oppivat toisiltaan hyväksi koettuja toimintamalleja.

Rehtori Petteri Järvinen

Tiimiakatemia Global

Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tiimioppimiseen perustuvia yhteisöjä. Niissä yhdessä oppiminen ja yhdessä aikaansaaminen on kulttuurin keskiössä.
Ydintehtävämme on valmentaa rohkeita tiimivalmentajia, jotka toimivat oppimisen mahdollistajina sekä organisaatioidensa kehittäjinä. 

Palvelumme koostuu yksilöille ja yhteisöille suunnatuista valmennusohjelmista, jotka perehdyttävät tiimioppimiseen, tiimivalmentamiseen ja valmentavaan johtajuuteen.