Opettajan tiimivalmentamisen taito, OSIO 4

Tervetuloa kurssimme neljänteen eli viimeiseen osioon!

Nyt syvennetään vielä askeleen pidemmälle, mitä se oma tiimivalmentajuus voisi olla. Podcastissa kerromme, mitä on tiimivalmentamisen taito, mistä osaaminen koostuu sekä mitä tarkoittaa tiimioppimisen soveltaminen.

Podcastin kesto on 19:11 minuuttia.Lataa käyttöösi tietopaketti tämän osion aiheesta

Kokoamamme paketti on tarkoitettu oman ajattelun ja reflektoinnin tueksi. Siinä syvennämme videolla esiin nousseita teemoja ja näkökulmia.

Perehdy aiheeseen lisää

Lue esimerkki sovelluksesta: IntoAmis

Lue esimerkki sovelluksesta: Tiimioppimisen jakson toteuttaminen lukiossa

Kiitos osallistumisestasi videokurssille.

Aikaisemmat kurssimateriaalit

Anna palautetta verkkokurssista

Kuulemme mielellämme, millaisia ajatuksia tai kehitysehdotuksia sinulle nousi tästä tai muista verkkokurssin osioista. Klikkaa painiketta ja lähetä meille palautetta!

Haluatko kehittää tiimivalmentajan taitojasi?

Tiimimestari

Tiimivalmentajaksi ei opita päivän aikana, vaan siihen kasvetaan teoriaan perehtymisen, kokemuksien kerryttämisen sekä reflektoinnin avulla. Tiimimestari®-valmennusohjelma antaa tukevan pohjan oman osaamisen kehittämiselle.

Valmennus ei ole luentoja ja tietoiskuja, vaan ennen kaikkea omien tiimivalmentamisen toimintamallien kehittämisohjelma. Vuosittain valmennuksen käy yli 200 opettajaa, johtajaa, tiiminvetäjää ja yrittäjää, jotka soveltavat tiimivalmentamista työssään. Valmennus suoritetaan useimmiten tutkintoon johtavana koulutuksena oppisopimuksella, jolloin maksettavaksi jäävät vain matka- ja majoituskulut.

Kysy asiantuntijoiltamme myös hanke-/strategiarahoituksen mahdollisuuksista.

Lue lisää.

Jäikö kysyttävää?