Webinaarit

Webinaarit

Tiimioppimisesta ja tiimivalmentajuudesta.

 

Seuraava webinaarimme:

Miten aloitan tiimivalmentajana?

Mitä tiimivalmentajana toimiminen tarkoittaa, mistä ja miten voin aloittaa? Nämä kysymykset vilahtelevat monen tiimioppimisesta ja tiimivalmentamisesta kiinnostuneen mielessä. Olet ehkä jo vähän perehtynyt aiheeseen, ehkä lukenut oppaitamme tai ollut mukana valmennuksessa. Aloittaminen voi kuitenkin tuntua isolta askeleelta.

Tiimivalmentajat Jarno Räsänen ja Satu Harjunen kertovat kokemuksiaan ja ajatuksiaan tiimivalmentajana aloittamisesta. He peilaavat omia kokemuksiaan ja kertovat tarinoita tosielämästä. Tule rohkeasti mukaan suunnittelemaan omaa ensimmäistä askeltasi!

Eikä haittaa, jos olet jo aloittanutkin tiimivalmentamisen – voit silti tulla mukaan sillä jokainen toimii omassa ympäristössään ja jokaisen tiimivalmentajan tarina on aina erilainen. Voit saada lisävinkkiä omaan tekemiseen, ja jos jokin kysymys askarruttaa, on loistava mahdollisuus kysyä sitä nyt tiimivalmentajilta. Voit lukea aiheesta myös blogistamme.

 

Ajankohta: 6.5.2020 klo 15 – 16.

Sisältö:

Tiimivalmentajan rooli

Ensimmäiset askeleet

Tarinoita tosielämästä

 

Ilmoittaudu 5.5. klo 16 mennessä.

Webinaari on maksuton.

 

 

Webinaariin ilmoittautuneet saavat jatkossa kuukausittain ilmestyvän uutiskirjeemme, jonka voit perua klikkaamalla uutiskirjeessä näkyvää linkkiä tai laittamalla sähköpostia: info@tiimiakatemia.com.