Ladattavat materiaalit

Ladattavia materiaaleja tiimivalmentamisesta, tiimioppimisesta ja Tiimiakatemia® menetelmästä.

Toivomme että oppaamme tarjoavat sinulle hyödyllistä ja käytäntöön vietävää tietoa.

Hups, eikö latauslinkin sisältävää sähköpostia kuulu eikä näy tilauksesta huolimatta? Tarkista roskapostisi – ettei se ole päätynyt sinne? Tai ota yhteyttä: info@tiimiakatemia.com.

Samaan sähköpostiin voit laittaa myös palautetta materiaaleista sekä toiveita, mille oppaalle sinulla olisi tarvetta?

Lataamalla materiaalejamme liityt samalla uutiskirjelistallemme, ja lähetämme sinulle kuukausittain ilmestyvän tiimioppijoiden ja tiimivalmentajien Heimohuudon, jossa kerromme uusimmat kuulumiset sekä tietoa tulevista valmennuksista ja tapahtumista. Voit poistua listalta uutiskirjeen linkistä tai laittamalla sähköpostia info@tiimiakatemia.com.

 

Välähdyksiä yksilön oppimisesta

Mitä tiimivalmentajan on tiedettävä yksilön oppimisesta ja Tiimiakatemian käytännöistä – vastaus löytyy tästä kirjasta. Tiimiakatemian perustajan Johannes Partasen vuonna 2013 kirjoittama kirja on edelleen ajankohtainen kirja tiimivalmentajille. Kirjaan on koottu erilaisia ajatuksia yksilön oppimisesta kirjoittajan yli 40 vuoden valmentajauran ajalta.

”Oppijaksi kasvamisessa prosessi ja sen ylläpitäminen on tärkeää, ei niinkään se tulos, joka prosessissa syntyy.”

 

Dialogi kuvina-miniopas

Miniopas jossa esitellään ytimekkäästi dialogin perusteet. Syvennät ymmärrystäsi dialogista ja kuvien avulla voit kertoa dialogin perusteista esimerkiksi valmennettavillesi tai yhteisöllesi.

 

Opettajasta tiimivalmentajaksi: kokeile tiimioppimista!

Opettajille suunnattu opas joka perehdyttää sinut tiimivalmentamisen ensiaskeliin. Oppaassa käydään läpi tiimioppimisen perusteet ja annetaan vinkkejä, kuinka voit luoda oman tiimioppimisen kokeilusi. Toki opas on käyttökelpoinen muillekin tiimioppimisen menetelmien kokeilemisesta innostuneille!