Tiimiyrittäjän & Tiimivalmentajan Parhaat Kirjat -valintaopas 2019 – 20

Tiimiyrittäjän & Tiimivalmentajan Parhaat Kirjat -valintaopas 2019 – 20

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Lataa maksutta! Valintaopas on paras tapa tehdä tuttavuutta hyvän kirjan kanssa. Löydät taatusti itsellesi sopivia helmiä. Valintaoppaassa on satoja maailman parhaita kirjoja tiimioppimisen, tiimiyrittäjyyden ja tiimivalmentamisen tukemiseen.

Kirjat ovat jaoteltuina kahdeksaan aihealueeseen eli domainiin kuten ”oppiminen”, ”innovointi” tai ”kaverimarkkinointi”. Jokaisesta kirjasta on arviointi ja kirjat on merkitty täpillä sen suositeltavuuden mukaan.

Valintaoppaasta jokainen tiimiyrittäjä ja tiimivalmentaja voi löytää parhaat teoriakirjat, joiden avulla pystyy kehittämään sekä tiimiyrityksiä että tiimivalmentajan taitoja.

Jatkuva henkinen kasvaminen ja henkilökohtaisen mestaruuden tavoittelu ovat tärkeitä jokaiselle tiimiyrittäjälle ja tiimivalmentajalle. Vuoden 2019-20 painoksessa usean domainin sisältö on ryhmitetty jälleen uudella tavalla. Kirjoja on myös karsittu edellisversiosta ja lisätty uusia.

Kirjoittaja opetusneuvos Johannes Partanen on tunnettu ja arvostettu tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen osaaja sekä enemmän kuin intohimoinen lukija.

Vuoden 2019-20 painos on ladattavissa PDF versiona ilmaiseksi tästä. (Printtikirjaa ei julkaistu tänä vuonna)

 

Kirjailija: Johannes Partanen
Kustantaja: Partus Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 577
Ulkoasu: PDF
Julkaisuvuosi: 2019
ISBN: 978-952-69192-3-2