Tiimivalmentajan parhaat työkalut

Tiimivalmentajan parhaat työkalut

29,00 

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Teos valottaa tiimiyrittäjyyden valmentamisen perusteita. Tiimiyrittäjien valmentajan tärkein kyky on hallita Rakettimallin idea sekä siihen liittyvä teoria ja työkalut. Ensimmäisen kerran Rakettimalli on kuvattu jokaisen prosessin osalta seikkaperäisesti yhdistäen tekstin, kuvan ja mittariston.

Kirja syventää samalla Tiimimestareille tuttujen työkalujen taustoja ja toivon mukaan innostaa kokeilemaan niitä myös käytännössä. Kirjassa keskitytään Rakettimallin prosessien ja työkalujen lisäksi myös teorian soveltamiseen käytännön tilanteissa, taitoprofiiliin, erilaisiin passeihin, Laatu 47 -arviointijärjestelmään kokonaisuudessaan sekä tiimivalmentajien koulutuksessa käytettäviin työkaluihin.

Teos haastaa lukijan pohtimaan omaa tiimivalmentajuutta tiimiyrittäjien kasvattajana. Teoksen luettuasi voit soveltaa kirjan työkaluja oman toiminnan kehittämiseen.

Kirjoittaja opetusneuvos Johannes Partanen on tunnettu ja arvostettu tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen osaaja.

Toimitus lähimpään postiin. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi saapumisilmoitusta varten.

Hinta 29 € + alv. 10 % (31,90 €) sekä toimitusmaksu 7,90 €.

Kirjailija: Johannes Partanen
Kustantaja: Partus Oy
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 128
Ulkoasu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2016
ISBN: 978-952-67208-7-6