Tiimiakatemia® Tiimioppimisen startti

Tiimiakatemia® Valmentajastartti antaa perustiedot ja -taidot tiimivalmentamisesta ja sen työkaluista. Se sopii lähtölaukaukseksi niille, jotka haluavat ryhtyä käyttämään tiimivalmentamista ja tiimioppimista omassa työssään.

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Lähetä tarjouspyyntö

Tiimioppimisen starttivalmennus

 

Tiimiakatemia® Valmentajastartti on perusvalmennus niille, jotka haluavat luoda tehokkaamman ja osallistavamman tavan saada aikaan tuloksia. Se antaa perustiedot ja -taidot tiimivalmentamisesta ja sen työkaluista. Valmennuksessa opittavat menetelmät ja työkalut perustuvat Tiimiakatemia® menetelmään, jota on käytetty ja kehitetty yli 20 vuotta Suomessa ja ulkomailla.

Menetelmien avulla muutat:

  1. Oppimisen tiimioppimiseksi
  2. Opettamisen tiimin valmentamiseksi
  3. Johtamisen valmentavaksi johtajuudeksi

 

Tiimioppiminen – Tiimi on yksilön oppimisen alusta. Yksilö oppii tekemällä, hankkimalla tietoa ja dialogissa tiimin kanssa. Tiimi tarvitsee tiimivalmennusta.

Tiimin valmentaminen – Opettaja ei opeta, vaan vastaa oppimisen kulttuurista. Oppimisen vastuu siirtyy oppijoille ja opettaja toimii tiimivalmentajana. Tiimi käy dialogia säännöllisesti ja luo yhteiset oppimistavoitteet.

Valmentava johtaminen – Vallan jakamista tiimiläisten kesken. Tiimin jäsenet toimivat itseohjautuvasti sovittujen tavoitteiden perusteella. Johtaja valmentaa kohti yhteisesti sovittua päämäärää.

Tiimioppimisen työkalut ovat apuväline, joiden avulla jokainen voi rakentaa omaan ympäristöönsä sopivan tavan toteuttaa tiimioppimista. Emme tarjoa valmiita kiveen hakattuja ohjeita, vaan aihion, josta sinä voit kehittää juuri sitä mitä tarvitset. Sillä kuten meillä päin sanotaan – lue teoriaa, sovella käytäntöön ja tee rohkeita kokeiluja!

 

Kenelle?

Opetusalan ammattilaisille, jotka haluavat päivittää oppimiskulttuuria ja luoda motivoivan oppimisympäristön

Liike-elämän edustajille, jotka haluavat rakentaa, johtaa ja sparrata tiimejä.

Menetelmät soveltuvat niin opiskelijoiden valmentamiseen kuin työelämässä tapahtuvaan tiimien rakentamiseen ja johtamiseen. Tiimiakatemia® Tiimioppimisen starttivalmennus on ensimmäinen askel – ota yhteyttä, otetaan se askel yhdessä!

 

Sisällöt

I ORIENTAATIO

Tiimitoiminnan perusteet

Tiimivalmentamisen perusideat

 

II TIIMIOPPIMINEN

Tiimioppimisen käytänteet

Tiimioppiminen työyhteisössä (kollegiaalinen oppiminen)

Tiimioppimisen työkalut

Työyhteisötiimin käytänteet

 

III TIIMIT JA JOHTAMINEN

Tiimin johtaminen työyhteisössä

Johtajuuden rakentaminen tiimiin

 

IV TIIMIEN TULEVAISUUS

Iso kuva ja pitkän tähtäimen linjaukset tiimioppimisen osalta

Yhteenveto

 

Valmennus sisältää viisi päivää. Yksi osa on ns. yön-yli -valmennus (2 päivää). Se sisältää yhteisöllisen iltaohjelman.

Jaksot toteutetaan 1-2 kuukauden välein.

Valmennuspäivien lisäksi valmennus sisältää henkilökohtaisen lukuohjelman ja valmennusten välissä toteutettavia tiimioppimiseen keskeisesti liittyviä välitehtäviä.

 

Hinta

Valmennus toteutetaan organisaatiokohtaisena valmennuksena – kysy tarjous!

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Marko Paasoseen,  p. +358 40 352 2074, marko.paasonen@partus.fi