Tiimiakatemia® Tiimirock

0,00 

Do it now! Mikä on sinun haavesi? Nyt on mainio tilaisuus tehdä suunnitelma oman itsesi kehittämiseksi! Nämä kolme tuntia ovat loppuelämäsi tärkeimmät tunnit.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

”Vain 3 % ihmisistä on kirjallinen tai kuvallinen suunnitelma omista unelmista ja unelmien toteuttamisesta. 97 % ihmisistä haahuilee täällä sattuman perusteella miten sattuu.”

Do it now! Mikä on sinun haaveesi? Nyt on mainio tilaisuus tehdä suunnitelma oman itsesi kehittämiseksi! Nämä kolme tuntia ovat loppuelämäsi tärkeimmät tunnit.

Käytämme työkaluna oppimissopimusta, joka toimii yksilön tavoitteiden ja oppimisen tukena. Se on henkilökohtainen suunnitelma, jota yksilö sitoutuu noudattamaan omassa elämässään.

Oppimissopimuksen tarkoitus on selkeyttää ja konkretisoida yksilön tavoitteita, ajatuksia ja unelmia suhteessa hänen henkilökohtaiseen oppimiseensa. Kokonaisuudessaan oppimissopimus koostuu viidestä kysymyksestä, joihin vastaamalla yksilö määrittää oman oppimistavoiteensa esimerkiksi seuraavalle vuodelle.

Tiimiakatemia@ pedagogiikassa oppiminen perustuu tekemiseen, dialogiin ja lukemiseen. Lukeminen ja dialogi luetuista kirjoista auttaa ohjaa sinua oikeisiin tekoihin. Tiimirockissa annamme ja jaamme toistemme kirjavinkkejä ja kolahduksia kirjoista.

Tilaisuus on maksuton.

Näytä koko esittely

Kevään Tiimirock – kiertueen aikataulu työn alla