Tiimiakatemia® Tiimirock

0,00 

Do it now! Mikä on sinun haavesi? Nyt on mainio tilaisuus tehdä suunnitelma oman itsesi kehittämiseksi! Nämä kolme tuntia ovat loppuelämäsi tärkeimmät tunnit.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

”Vain 3 % ihmisistä on kirjallinen tai kuvallinen suunnitelma omista unelmista ja unelmien toteuttamisesta. 97 % ihmisistä haahuilee täällä sattuman perusteella miten sattuu.”

Do it now! Mikä on sinun haaveesi? Nyt on mainio tilaisuus tehdä suunnitelma oman itsesi kehittämiseksi! Nämä kolme tuntia ovat loppuelämäsi tärkeimmät tunnit.

Käytämme työkaluna oppimissopimusta, joka toimii yksilön tavoitteiden ja oppimisen tukena. Se on henkilökohtainen suunnitelma, jota yksilö sitoutuu noudattamaan omassa elämässään.

Oppimissopimuksen tarkoitus on selkeyttää ja konkretisoida yksilön tavoitteita, ajatuksia ja unelmia suhteessa hänen henkilökohtaiseen oppimiseensa. Kokonaisuudessaan oppimissopimus koostuu viidestä kysymyksestä, joihin vastaamalla yksilö määrittää oman oppimistavoiteensa esimerkiksi seuraavalle vuodelle.

Tiimiakatemia@ Menetelmässä oppiminen perustuu tekemiseen, dialogiin ja lukemiseen. Tiimirockissa saat pienen maistiaisen tästä menetelmästä.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittauduthan tilaisuuteen oikealla olevan ostoskorin kautta, jotta osaamme varata oikean määrän tarjoiluja.

Tervetuloa!

Lisätiedot

Tiimirock

Tiimirock 5.9.2018

Näytä koko esittely

Tiimirock Seinäjoki 5.9.2018

Tiimirock Seinäjoella 5.9.2018 klo 15 – 18
Paikkana Frami B, kokoustila Swingi
Osoite: Kampusranta 9, 60320 Seinäjoki,
Tiimirockin valmentajina
Heikki Toivanen, toimitusjohtaja Tiimiakatemia Global, TkT, Tiimiakatemia® Senior Team Coach
Anu Kuivaniemi, yrittäjä Pakopeli FindOut, Tiimiakatemia® Team Coach
Tervetuloa!