Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifikaatti

195,00 

Taso 2 – kokeneen Tiimiakatemia® tiimivalmentajan sertifikaatti.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Tiimiakatemia® tiimivalmentajien sertifiointijärjestelmä on ammattimaisesti tiimivalmennnusta työssään käyttävien tiimivalmentajien oma osaamisen kolmiportainen sertifiointijärjestelmä. Sertifikaatin avulla todistat osaamisesi tiimivalmentajana.

 

Osaamistaso

Tiimiakatemia® Senior Team Coach on kokeneen tiimivalmentajan taso. Sen omaavalla on kehittyneen tason tietämys ja taidot tiimivalmentamisesta ja Tiimiakatemia® menetelmästä.

Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifioitu:

 • Henkilö on kokenut tiimivalmentamisen ammattilainen. Hänellä on kehittyneen tason tiedot ja taidot Tiimiakatemia® menetelmien käytöstä tiimien rakentamisessa, valmentamisessa ja sparraamisessa.
 • Henkilö osaa työskennellä tiimivalmentajana eri ympäristöissä.
 • Henkilö osaa kehittää tiimivalmentamisen menetelmiä.
 • Henkilöllä on tietotaito toimia ammattia harjoittavana tiimivalmentajana ohjelmissa, joissa käytetään Tiimiakatemia® menetelmää.

 

 

Sertifikaatin edellytykset

Senior Team Coach -tason sertifikaatin saaminen edellyttää että hakijalla on jo Tiimiakatemia® Team Coach -sertifikaatti, hän on suorittanut Ihmevalmentaja -ohjelman ja hänellä on vähintään kolme vuotta kokemusta tiimivalmentajana toimimisesta. Tiimivalmentajakokemuksen voi hankkia jo suoritettavan ohjelman aikana.

 

Sertifikaatin suorittaminen

Järjestämme vuosittain useita sertifiointipäiviä, joissa osoitat osaamisesi muille tiimivalmentajille ja sertifiointitoimikunnalle. Osaaminen osoitetaan niin näyttämällä oman työn tuloksia kirjallisesti kuin kertomalla niistä sertifiointipäivässä.

 

Sertifikaatin pätevyys

Sertifikaatti on non-formaali osaamissertifikaatti. Sen myöntäjä on Tiimiakatemia Global.

 

Hinta

195 € + alv.

 

Sertifikaatin suorittaminen

Voit sertifioitua kirjallisesti tai osallistua dialogiseen sertifiointiin sertifiointipäivässä. Dialogisessa sertifioinnissa tiimivalmennusosaaminen todistetaan setifiointitoimikunnalle ja muille vertaisille suullisesti. Apuna käytetään myös kirjallista aineistoa.

 

Kirjallinen sertifioituminen suoritetaan seuraavilla askelmerkeillä:

 1. Sertifioinnin tueksi on laadittu sertifiointiopas. Voit ladata sen tästä: Tiimiakatemia Senior Team Coach Sertifiointiopas
 2.  Ilmoittaudu sertifiointipäivään ja merkitse lisätietokenttään osallistuvasi kirjalliseen sertifiointiin. Huomioithan ettei ilman ilmoittautumista lähetettyjä sertifiointimateriaaleja käsitellä.
 3. Toimita sertifikaattiasi koskeva kirjallinen materiaali sertifiointitoimikunnalle viikkoa ennen sertifiointipäivää sähköpostiin: info@tiimiakatemia.com. Kuvaa aineistossa, mitä osaat ja kuinka täytät tässä sertifiointioppaassa kuvatut osaamisvaatimukset.
 4. Sertifiointitoimikunta arvioi toimittamasi aineiston. Mikäli aineiston katsotaan todistavan osaamisesi sertifikaattiin, saat sähköpostitse kutsun sertifikaattien myöntämistilaisuuteen. Mikäli taas aineiston katsotaan olevan puutteellinen, saat toimikunnalta pyynnön toimittaa lisäaineistoa.
 5. Osallistu sertifikaattien myöntämistilaisuuteen. Päivä voi olla esimerkiksi yhteinen päivä muiden tiimivalmentajien kanssa tai se voi olla todistustenjakotilaisuus. Käytänteet päivän järjestämisen osalta vaihtelevat, sillä tämä mahdollistaa mahdollisimman monipuolisten ja eri tyyppisten tilaisuuksien järjestämisen.
 6. Saat sertifiointidiplomin ja rintamerkin joko myöntämistilaisuudessa tai postitse.

 

Askelmerkit dialogisessa sertifioinnissa ovat:

 1. Sertifioinnin tueksi on laadittu sertifiointiopas. Voit ladata sen tästä: Tiimiakatemia Senior Team Coach Sertifiointiopas
 2.  Ilmoittaudu sertifiointipäivään. Huomioi, että dialogiseen sertifiointiin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu ajoissa!
 3. Valmistaudu dialogiseen sertifiointipäivään keräämällä omaan osaamiseesi liittyvää aineistoa. Voit myös valmistella esityksen tiimivalmentajan työstäsi.
 4. Osallistu dialogiseen sertifiointipäivään. Siellä osoitat osaamisesi niin sertifiointitoimikunnalle kuin muille päivään osallistuville muille tiimivalmentajille. Päivä sisältää osallistujien esitelmiä sekä dialogista keskustelua siitä, mitä kukakin on työssään tehnyt. Tarkoituksena on oppia toinen toiselta ja vaihtaa kokemuksia tiimivalmentamisesta.
 5. Sertifioititoimikunta antaa sinulle alustavan lausunnon jo dialogisessa sertifiointipäivässä. He kertovat, täytyykö osaamisnäyttöäsi vielä täydentää kirjallisesti vai onko näyttösi osaamisesta riittävä.
 6. Mikäli sinulta pyydettiin dialogisessa sertifiointipäivässä lisätodistusaineistoa, toimita se sertifiointitoimikunnalle. Saat siitä palautetta. Mikäli taas dialoginen sertifiointisi katsottiin riittäväksi, ei sinun tarvitse toimittaa lisäaineistoa. Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat sähköpostitse kutsun sertifikaattien myöntämistilaisuuteen.
 7. Saat sertifiointidiplomin ja rintamerkin joko myöntämistilaisuudessa tai postitse.

 

 

Lisätietoa

Hanna Waldén
Tiimiakatemia® Master Team Coach
p. +358 40 507 5503
hanna.walden@partus.fi

 

Valitse seuraavista sertifiointipäivistä itsellesi sopivin:

 

Näytä koko esittely

Sertifiointipäivä 13.2.2019

Sertifiointipäivä Tiimimestareille ja Ihmevalmentajille.

Päivässä osoitetaan oma osaaminen muille vertaisille ja sertifikaatin myöntäjille. Ideana on, että sertifikaatin suorittamisen aikana opit myös muiden osallistujien kokemuksista.

Kerro ilmoittautumisen lisätietokentässä osallistutko kirjalliseen vai dialogiseen sertifiointiin.

Toimita kirjallisen sertifioinnin materiaalit 5.2. mennessä sähköpostiin: info@tiimiakatemia.com.

Aika: ke 13.2.2019 klo 10 – 16.

Paikka: Tiimiakatemia Global, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä (Grazy Town)

Näytä koko esittely

Sertifiointipäivä 16.4.2019

Sertifiointipäivä Tiimimestareille ja Ihmevalmentajille.

Päivässä osoitetaan oma osaaminen muille vertaisille ja sertifikaatin myöntäjille. Ideana on, että sertifikaatin suorittamisen aikana opit myös muiden osallistujien kokemuksista.

Kerro ilmoittautumisen lisätietokentässä osallistutko kirjalliseen vai dialogiseen sertifiointiin.

Toimita kirjallisen sertifioinnin materiaalit 9.4. mennessä sähköpostiin: info@tiimiakatemia.com.

Aika: ti 16.4.2019 klo 10 – 16.

Paikka: Tiimiakatemia Global, Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä (Grazy Town)