Tiimiakatemia® MBA

4800,00 

Tiimiakatemia® MBA on kehityshaluisille yrittäjille ja johtajille suunnattu valmentavan johtamisen ohjelma. Nosta liiketoimintasi uudelle asteelle!

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

Hyvät joukkueet tarvitsevat hyvää johtamista ja puitteet, joissa ne voivat menestyä. Tiimiakatemia® Menetelmää on käytetty jo yli 25 vuoden ajan johtamistyössä. Keskiössä on valmentava ote, jossa henkilöstöä sparrataan ja heille rakennetaan sellainen työympäristö, jossa he voivat kehittyä ja saada aikaan tuloksia.

Tiimiakatemia® MBA on ohjelma, jossa kehityshaluiset yrittäjät ja johtajat ottavat Tiimiakatemia® Menetelmän haltuunsa ja sovittavat sen omaan organisaationsa.

 

 

Kenelle Tiimiakatemia® MBA sopii?

Tiimiakatemia® MBA on kehityshaluisten yrittäjien ja johtajien ohjelma, joka sopii:

 • Yrittäjäjohtajille, jotka haluavat rakentaa tiimiorganisaation.
 • Henkilöstöhallinnon ammattilaisille, jotka haluavat ottaa käyttöön tehokkaat henkilöstön valmennus- ja sparrausmenetelmät koko organisaatiossa.
 • Esimiehille, jotka haluavat oppia tiimien johtamisen tiedot ja taidot.
 • Yrittäjäasiantuntijoille, jotka haluavat täydentää osaamistaan valmentavasta työotteesta.
 • Muutosjohtajille, joilla on kuuma muutosprojekti johdettavanaan ja jotka haluavat tehdä muutoksen valmentamisen avulla.
 • Kasvuyrittäjille, jotka haluavat nostaa liiketoimintansa uudelle tasolle.

 

Mitä Tiimiakatemia® MBA antaa?

Ohjelma antaa tiedot ja taidot Tiimiakatemia® menetelmän käytössä johtamistyössä, erityisesti tiimien rakentamisessa ja johtamisessa sekä niiden valmentamisessa.

 1. Opit Tiimiakatemia® Menetelmän, joka voi toimia johtamistyösi perustana.
 2. Saat käyttöösi valmentavaan johtamiseen soveltuvia menetelmätyökaluja.
 3. Opit tiimiliiderin ja -valmentajan taidot.
 4. Kehität johtamistaitojasi niin filosofisesti kuin käytännöllisesti yhdessä muiden kokeneiden johtajien kanssa.
 5. Viet eteenpäin muutos- ja kehitysprosesseja.
 6. Saat tiimiyrittäjyyden idean ja käytänteet organisaatioosi.

Ohjelma sisältää 18 kontaktipäivää, henkilökohtaista mentorointia, innostavan lukuohjelman ja MBA -päättötyön.

 

Mitä Tiimiakatemia® MBA:han osallistuminen edellyttää?

Osallistuaksesi Tiimiakatemia® MBA:han sinulla täytyy olla kasvuhakuinen yrittäjä tai sinulla on johtamispositio, jossa käytät valmentavaa johtamista ja valmentavaa työotetta.

Ohjelma toteutetaan rennolla otteella vakavista aiheista. Siksi voit unohtaa kalvosulkeiset ja puuduttavat luennot. Edellytyksenä on, että haluat jakaa omia yrittäjä- ja johtamiskokemuksiasi muiden kanssa, kehittää omaa työtäsi eteenpäin ja laajentaa näkemystäsi tiimien käytöstä.

 

 

Löydät ohjelman rungon ja muita lisätietoja Tiimiakatemia® MBA:sta sivun yläreunan välilehdiltä.

Sisältö

 

Rakenne

Tiimiakatemia® MBA koostuu kuudesta kolmen päivän koulutusosasta.

 

I OPPIMINEN JA TIIMIT – 3 pv (yön-yli)

 • Yksilön ja tiimin oppimisen perusteet
 • Tiimien rakentaminen ja johtaminen
 • Henkilökohtainen kehittyminen valmentavana johtajana
 • Tiimiyrittäjyyden perusteet

 

II JOHTAMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Johtavien ajatusten valmentaminen (tarkoitus, tavoitteet ja arvot)
 • Muutosjohtaminen, muutosjoukkueet ja organisaation sisäisten muutosjohtajien valmentaminen
 • Itsensä johtaminen yrittäjänä ja johtajana
 • Johtamisen tulevaisuus

 

III ASIAKKUUDET – 3 pv (yön-yli)

 • Myynnin johtaminen
 • Tiimi osana toimintaympäristöä
 • Tiimin asiakkuushankinnan valmentaminen
 • Asiakassuhteet kehittämisen välineenä

 

IV INNOVOINTI – 3 pv (yön-yli)

 • Luovuuden ja innovatiivisuuden valmentaminen
 • Innovoinnin työkalut
 • Uudet bisnesideat

 

V TIIMIVALMENTAMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Johtajan ja tiimivalmentajan roolit ja tehtävät
 • Litteät organisaatiot: Tiimiorganisaation johtaminen ja rakentaminen

 

VI VALMENTAVAN JOHTAJAN KARAKTÄÄRIN LUOMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Yhteenveto omasta kehittymisestä yrittäjänä ja johtajana
 • Yhteenveto aikaansaaduista tuloksista
 • Johtamisfilosofia
 • Valmentavan johtajan karaktäärin luominen (Major Paper)

 

Mentorointi ja sparraus

Kontaktipäivien välissä toteutetaan henkilökohtaista mentorointia ja sparrausta. Se auttaa sinua viemään ohjelman ideat ja opit käytäntöön henkilökohtaisella tasolla. Sparraajinasi toimivat Tiimiakatemia Globalin asiantuntijat.

 

Henkilökohtainen lukuohjelma

Ohjelma sisältää henkilökohtaisen lukuohjelman. Luettava kirjallisuus valitaan Johannes Partasen toimittamasta Tiimiyrittäjän ja -valmentajan Parhaat kirjat -valintaoppaasta. Oppaassa on niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.

Lukuohjelma sisältää uusinta liike-elämän ja oppimisen kirjallisuutta. Määrällisesti se on noin 40-60 kirjan laajuinen (100 kirjapistettä). Takaamme, että vaikka et olisikaan lukutoukka, löydät ohjelmassamme uuden innon lukea ja saat itsellesi paljon ideoita johtamisesta, innovoinnista, tiimeistä ja itsensä kehittämisestä.

 

MBA -päättötyö – Major Paper

Ohjelman päätteeksi kukin osallistuja laatii oman ”Major Paperin”, eli kirjallisen MBA -päättötyön. Kirjallinen päättötyö esitellään ohjelman viimeisessä osassa osana ”valmentavan johtajan karaktäärin luomista” ja arvioidaan niin valmentajien kuin muiden ohjelman osallistujien toimesta.

Päättötyö on luonteeltaan käytännöllinen ja yritystäsi kehittävä.

 

Tiimivalmentajat

Ohjelmassa on kaksi valmentajaa. Päävalmentajana toimii Opetusneuvos Johannes Partanen, Tiimiakatemian perustaja ja Tiimiakatemia® Menetelmän keksijä. Toisena valmentajana toimii sertifioitu Tiimiakatemia® tiimivalmentaja.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusosa toteutetaan eri puolella Suomea osallistujien asuinpaikat huomioiden. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Kieli

Ohjelma toteutetaan suomen kielellä.

Ohjelmassa on mahdollisuus lukea niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.

 

Lisätiedot

Tiimiakatemia® MBA

Tiimiakatemia® MBA 2018-2019

Diplomi

 

Diplomi

Tiimiakatemia® MBA:n suorittaneelle henkilölle myönnetään Tiimiakatemia® MBA -diplomi.

 

Tiimivalmentajasertifiointi

Tiimiakatemia® MBA:n suorittanut voi hakea ohjelman suorittamisen jälkeen Tiimiakatemia® Team Coach sertifikaattia tai – mikäli hänellä on laaja-alainen tiimivalmentajakokemus ja hän on suorittanut aikaisemmin Tiimiakatemia® Tiimimestari –ohjelman – Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifikaattia. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman (tai ohjelmien) suorittamisen lisäksi.

 

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimiakatemia® MBA on epäviralliseksi oppimiseksi (non-formaali) luokiteltava koulutus.

Tiimiakatemia® MBA vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusinstituutiot saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan non-formaalin koulutuksen piiriin.

Ohjelman suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusinstituutioilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusinstituutiolla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Mikäli haet korvaavuutta ohjelmasta formaalilta koulutusinstituutiolta, voit:

 • Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä)

Hinta

4 800 € + alv.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit, ohjelman suoritusdiplomin ja joko Tiimiakatemia® Team Coach tai Tiimiakatemia® Senior Team Coach sertifioinnin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut.

Laskutus joko 100 % hinnasta ilmoittautumisen yhteydessä tai 50 % ilmoittautumisen yhteydessä ja 50 % neljännen koulutusosan jälkeen.

 

Haku ohjelmaan

Viimeinen hakupäivä on 31.5.2018.

Valmennukseen valitaan osallistujat hakijoiden joukosta. Kerro hakemuksessasi toimenkuvastasi ja roolistasi, kokemuksestasi yrittäjänä/johtajana sekä kehittämishaasteesta, jota lähdet valmennuksessa ratkaisemaan. Lähetä hakemuksesi ilmoittautumalla valmennukseen nettisivujen ostoskorin kautta. Laita lisätietokenttään linkki nettihakemukseen ja CV:hen ja valitse maksutavaksi laskutus.

Huomaa, että emme toki laskuta sinua mikäli et tule valituksi ohjelmaan.

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemuksesi ja CV:n sähköpostiin teija.valinoro@partus.fi otsikolla ”MBA-haku”.

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen koulutusosaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat koulutusosan jossakin toisessa järjestämässämme ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausosaa.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perutusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta.

Näytä koko esittely

Tiimiakatemia® MBA 2018-2019

 

Tiimiakatemia® MBA 2018-2019 on jo vuodesta 1997 alkaen toteutetun MBA -ohjelmamme täysin uudistettu versio.

Valmennus toteutetaan valtakunnallisesti. Valmennuspaikat määräytyvät osallistujien asuinpaikkojen mukaisesti viimeistään ensimmäisen koulutusosan aikana.

 

Haku ohjelmaan

Viimeinen hakupäivä on 10.8.2018.

Valmennukseen valitaan osallistujat hakijoiden joukosta. Kerro hakemuksessasi toimenkuvastasi ja roolistasi, kokemuksestasi yrittäjänä/johtajana sekä kehittämishaasteesta, jota lähdet valmennuksessa ratkaisemaan. Lähetä hakemuksesi ilmoittautumalla valmennukseen nettisivujen ostoskorin kautta. Laita lisätietokenttään linkki nettihakemukseen ja CV:hen ja valitse maksutavaksi laskutus.

Huomaa, että emme toki laskuta sinua mikäli et tule valituksi ohjelmaan.

Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemuksesi ja CV:n sähköpostiin teija.valinoro@partus.fi otsikolla ”MBA-haku”.

Ilmoitamme hakutulokset viimeistään 15.8.2018 sähköpostitse.

Ohjelmaan otetaan mukaan 20 osallistujaa.

 

Aikataulu

I Oppiminen ja tiimit – 30.8. – 1.9.2018

II Johtaminen – 25. – 27.10.2018

III Asiakkuudet – 17. – 19.1.2019

IV Innovointi – 14. – 16.3.2019

V Strategia ja oppivat organisaatiot – 23. – 25.5.2019

VI Valmentavan johtajan karaktäärin luominen –  29. – 31.8.19.

 

 

Valmentajat

Päävalmentajana toimii Johannes Partanen, Tiimiakatemia® Menetelmän keksijä.

Toisena valmentajana toimii sertifioitu Tiimiakatemia® tiimivalmentaja.