Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja

3280,00 

Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja on raskassarjaan siirtyvän tiimivalmentajan jatkovalmennus. Se jatkaa siitä, mihin Tiimimestari antoi peruseväät.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai oppisopimuksen.

 

Tiimivalmentajan senior-tason jatko-ohjelma

Tiimivalmentaja treenaa jatkuvasti. Tästä ideasta syntyi Tiimiakatemia® Ihmevalmentaja. Se on jatkokoulutusohjelma Tiimiakatemia® Tiimimestarin suorittaneelle. Jatkamme eteenpäin siitä, mihin Tiimimestari antoi peruseväät.

Ihmevalmentaja -ohjelma syventää ymmärrystä Tiimiakatemia® Menetelmästä. Se vie tiimivalmentajan osaamisen painopisteen yksittäisestä tiimistä yhteisö- ja verkostotasolle.

 

Kenelle Ihmevalmentaja sopii?

Ohjelma sopii intohimoiselle ja kehittämishaluiselle tiimivalmentamisen työtä aktiivisesti tekevälle opettajalle, johtajalle, esimiehelle, yrittäjälle tai muille vastaavissa roolissa toimiville. Tärkeintä on, että sinulla on jo kokemusta tiimivalmentamisesta ja haluat viedä osaamisesi uudelle tasolle.

 

Mitä Ihmevalmentaja antaa?

Ohjelma vie tiimivalmentajan osaamista korkeammalle tasolle. Se antaa valmiudet kehittää tiimivalmentamisen menetelmiä. Ohjelman aikana opit soveltamaan niitä eri tyyppisiin valmennusympäristöihin sekä rakentamaan laajamittaisia valmennusohjelmia.

 • Saat käyttöösi uusimmat Tiimiakatemia® menetelmän ideat ja valmenusmallit.
 • Siirryt yksittäisten tiimien valmentamisesta isompaan kuvaan: miten tiimivalmentamista käytetään yhteisöjen ja verkostojen valmentamisessa?
 • Harjoitat taitojasi valmennusmenetelmien kehittäjänä ja uusien oppimisen työkalujen keksijänä.
 • Jaat kokemuksia ja ideoita muiden kokeneiden tiimivalmentajien kanssa.
 • Syvennät omaa tiimivalmentajan ammattitaitoasi ja kehität omaan työhösi parhaiten soveltuvia valmennuskäytänteitä.
 • Luot yhteyksiä kansainvälisiin tiimivalmentajaverkostoihin.

 

Asiakaskokemuksia valmennuksesta

Kehitin Ihmevalmentajan aikana uuden tavan toteuttaa Suomen Urheiluopiston johtamisvalmennuksia. Merkittävin muutos tapahtui minussa: oma roolini on kehittynyt ja kasvanut opettajasta tiimivalmentajaksi. Lisäksi olen saanut Ihmevalmentajasta mielettömän hienon ja osaavan verkoston oman työni tueksi.

Pertti Pohjola, Tiimivalmentaja, Suomen urheiluopisto Vierumäki

 

Mitä Ihmevalmentajaan osallistuminen edellyttää?

Ihmevalmentaja on kokeneen tiimivalmentajan ohjelma. Siihen osallistuminen edellyttää, että:

 • Olet suorittanut Tiimiakatemia® Tiimimestari -ohjelman.
 • Teet täysi- tai puolipäiväisesti tiimivalmentajan työtä esimerkiksi opettajana, johtajana tai konsulttina.
 • Sinulla on vähintään 1,5 vuotta kokemusta Tiimiakatemian menetelmien käytöstä ja tiimien valmentamisesta.
 • Sinulla on merkittävä kehityshaaste, jota lähdet ratkaisemaan ohjelman aikana.
 • Sinulla on riittävästi aikaa ja resursseja toteuttaa ohjelman oppimisaktiviteetit.

 

Löydät lisätietoja Ihmevalmentajasta sivun yläreunan välilehdistä.

 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Marko Paasoseen,  p. +358 40 352 2074, marko.paasonen@partus.fi

Sisältö

 

Ihmevalmentaja on, kuten Tiimimestarikin, taatusti erilainen valmennusohjelma. Se on 1,5-2 vuoden pituinen pitkäkestoinen valmennus.

Ihmevalmentaja koostuu yhdestä orientaatiopäivästä ja viidestä kolmen päivän (5 x 3 pv) moduulista:

ORIENTAATIO – 1 pv

MODUULI H: TIIMIVALMENTAJAN TAIDOT JA OPPIMINEN – 3 pv

MODUULI I: TIIMIEN JOHTAMINEN JA TIIMIYRITTÄJYYDEN SYNNYTTÄMINEN – 3 pv

MODUULI T: TIIMIVALMENTAJAN JA TIIMILIIDERIN YHTEISPELI – 3 pv

MODUULI M: YHTEISTUOTANTO JA VERKOSTOT – 3 pv

MODUULI R: TULEVAISUUS: ISO KUVA JA EKOSYSTEEMI & PIENI KUVA JA ITSENSÄ JOHTAMINEN – 3 pv

Ohjelma sisältää valmennusmoduulien lisäksi tuhdin paketin käytännön tiimivalmennustilanteita, vertailuoppimismatkoja, harjoittelujaksoja, lukuohjelman, pienryhmätyöskentelyä, henkilökohtaista sparrausta, Major Paperin ja osaamisen näyttötilaisuuden. Vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiselle on monia.

Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma voi sisältää erityyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

 

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Verkostomme kehittyy koko ajan. Esimerkiksi vuonna 2017 verkosto ulottui Suomeen, Espanjaan, Unkariin, Alankomaihin, Isoon Britanniaan, Tansaniaan, Kiinaan ja Brasiliaan asti. Voit koko ohjelman aikana luoda yhteyksiä Tiimiakatemia verkoston jäseniin ja suorittaa ohjelman aktiviteetteja eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Kaikki eri Tiimiakatemiat ovat ulottuvillasi. Unohda pelkät puheet ja teoriat, kuule legendat ja näe Tiimiakatemiat itse omin silmin!

 

Tiimivalmentajat

Ohjelman valmentajina toimii kaksi sertifioitua Tiimiakatemia® tiimivalmentajaa. Kaikilla valmentajillamme on pitkän linjan kokemus valmennustyöstä työpaikoilla ja tiimivalmentajien valmentajana.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusmoduuli toteutetaan eri paikassa. Mikäli ohjelma on kansainvälinen, toteutetaan moduulit eri maissa. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Kieli

Tiimimestari toteutetaan suomen kielellä. Jokainen osallistuja valitsee ohjelman aikana luettavat kirjat Opetusneuvos Johannes Partasen toimittamasta Tiimiyrittäjän ja -valmentajan Parhaat kirjat -valintaoppaasta. Oppaassa on niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.

Diplomi

 

Suoritusdiplomi

Ihmevalmentajan suorittaneelle henkilölle myönnetään Ihmevalmentaja -suoritusdiplomi.

 

Tiimivalmentajasertifiointi

Ihmevalmentaja -ohjelman suorittanut voi hakea ohjelman suorittamisen jälkeen Tiimiakatemia® Team Coach tai Tiimiakatemia® Senior Team Coach -sertifikaattia. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman suorittamisen lisäksi.

 

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimimestari on epäviralliseksi oppimiseksi (non-formaali) luokiteltava koulutus.

Tiimimestari vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusinstituutiot saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan non-formaalin koulutuksen piiriin.

Tiimimestarin suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusinstituutioilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusinstituutiolla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Mikäli haet korvaavuutta Tiimimestarista formaalilta koulutusinstituutiolta, voit:

 1. Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen.
 2. Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta.
 3. Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä).

Hinta

 

3 280 € + alv.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut.

Laskutus tapahtuu viidessä (5) erässä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai maksaa Checkout -palvelun kautta.

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Ihmevalmentaja -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perustusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta.

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme. Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Ihmevalmentaja -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perustusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta.

Lisätietoa

Kieli

Ihmevalmentaja -ohjelmien käyttökieli on joko suomi tai ruotsi.
Eräs ohjelman ydinideoista on verkottaa kokeneita tiimivalmentajia yli organisaatio-, kulttuuri- ja maarajojen. Tästä syystä englannin kielen hallinta niin kirjallisen kuin suullisen viestinnän osalta on pakollinen ehto. Lisäksi ohjelmassa toteutettava lukuohjelma sisältää englanninkielistä kirjallisuutta.  

Vaihtoehtona oppisopimuskoulutus

Ihmevalmentaja -ohjelma on tietyissä tilanteissa mahdollista suorittaa tutkintoon johtavana oppisopimuskoulutuksena. Valittavanasi on johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (YJEAT) ja tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (TKEAT) riippuen kehittämishaasteestasi ja tarpeesta työssäsi.  

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Ihmevalmentaja on non-formaali koulutus. Ihmevalmentaja vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusoperaattorit saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan epävirallisen (non-formaalin) koulutuksen piiriin. Ihmevalmentajan suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusoperaattoreilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusoperaattorilla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia. Mikäli haet korvaavuutta Ihmevalmentajasta formaalilta koulutusoperaattorilta, voit:
 • Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä)
Ihmevalmentajan aikana suoritettavat oppisopimuksen piirissä olevat ammatilliset tutkinnot ovat formaaleja tutkintoja. Sen suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavutta ja opintopistesuorituksia formaaleista koulutusohjelmista tutkinnon osalta. Jokaisella formaalilla koulutusoperaattorilla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden tutkintosuoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.  
Näytä koko esittely

Ihmevalmentaja 5

 

Ihmevalmentaja 5 on valtakunnallinen ohjelma.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 11.3.2018. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Aikataulu

Orientaatio 11.4.2018

Moduuli H:: Tiimivalmentamisen taidot ja oppiminen 26. – 28.4.2018

Moduuli I: Tiimien johtaminen ja tiimiyrittäjyyden synnyttäminen 27 . -29.9.2018

Moduuli T: Tiimivalmentajan ja tiimiliiderin yhteispeli 29.11. – 1.12.2018

Moduuli M: Yhteistuotanto ja verkostot 14. – 16.2.2019

Moduuli R: Tulevaisuuden hahmottaminen: Iso kuva ja ekosysteemi sekä pieni kuva ja itsensä johtaminen 11. – 13.4.2019

Moduuli S:  Major Paper + sertifiointi

 

 

Valmentajat

Tiimiakatemia® Team Coach Hanna Waldén (p. 040 507 5503) ja Tiimiakatemia® menetelmän pääkehittäjä, opetusneuvos Johannes Partanen.