Tiimiakatemia® Factory

Tiimiakatemia® Factory

Koululle räätälöity opiskelijoiden yrittäjyyskonsepti. Asiantuntijatuki, välineet ja valmennus tiimioppivan opintojakson menestykselliseen toteuttamiseen.

Osasto:

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Lähetä tarjouspyyntö

 

Tiimioppimisen koulutuskonsepti toiselle asteelle ja korkeakouluihin

Tiimiakatemia® Factory on koulun opiskelijoille suunnattu 4-8 viikon pituinen kurssi tai opintojakso, jonka aikana opiskelijat tiimityvät, saavat koulusi opettajilta valmennusta ja tekevät pienimuotoisia tosielämän projekteja elinkeinoelämälle. Samalla opiskelijat pokkaavat jaksosta itselleen opintosuoritukset. Kaiken ytimessä on Tiimiakatemia® pedagogiikka.

Factory on koululle räätälöity ohjelma, jonka taustalla on testattu konsepti. Me annamme koululle asiantuntijatuen, välineet ja henkilöstön valmennuksen sen toteuttamiseen – koulun henkilöstö toteuttaa sen osana opetustyötä.

 

Missio

Tiimiakatemia® Factory on syntynyt niin toisen asteen oppilaitosten kuin korkeakoulujen tarpeesta ottaa käyttöön tiimioppimisen menetelmät ja rakentaa uudenlaisia oppimisympäristöjä. Konsepti nopeuttaa uudenlaisen pedagogiikan käyttöönottoa ja tarjoaa tosielämän pop-up -yrittäjyyskasvatuslaboratorion koulun käyttöön.

Konseptin avulla saat:

  • Korkeamman opintojen (tai tiettyjen opintokokonaisuuksien) läpäisyasteen
  • Innostavan ja testatun yrittäjyysopintojen suorittamisen ympäristön
  • Opintokokonaisuuden joka lisää merkittävästi opiskelijoiden suoria yhteyksiä elinkeinoelämään

 

Sisällöt

  • Suunnittelu- ja konsultointituki Tiimiakatemia® Factoryn käyttöönottamiseksi
  • Henkilöstön valmennus Tiimiakatemia® Factoryn toteuttamiseen
  • Henkilöstön valmennus Tiimiakatemia® menetelmän käyttöön Factoryssä
  • Toteutuksen aikana tapahtuvan opetushenkilöstön neuvonta ja sparraaminen tiimivalmentamisen arjessa
  • Tiimiakatemia® Factoryn valmennustyössä käytettävät opiskelijoille suunnatut materiaalit (infoluentomateriaalit)

 

Hinta

Koska Tiimiakatemia® Factory räätälöidään koulun tarpeisiin muun muassa keston, tilojen, toteutuksen ja sisältöjen osalta, emme ole määrittäneet sille julkista yleishintaa. Laadimme organisaatiollesi kattavan tarjouksen ja toteutussuunnitelman kun tiedämme tilanteesi ja tarpeesi konseptin käytön osalta.