Sokratespäivä

48,39 200,80 

Sokratespäivä on tiimivalmentamisen ammattilaisten osaamisen päivityspäivä. Päivitä tiimivalmentajan tietosi ja taitosi. Kuule uusimmat ideat ja uutiset.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

Sokratespäivä on tiimivalmentamisen ammattilaisten osaamisen päivityspäivä.

Se on dialoginen kohtaaminen, jossa päivität tiimivalmentajan tietojasi ja taitojasi sekä tapaat muita tiimivalmentajia. Kuulet uusimmat ideat ja uutiset tiimivalmentamisen kentältä. Päivässä vaihdetaan tarinoita ja suunnitellaan niin pieniä kuin suuria tekoja!

Jokaisen Sokaratespäivän teema on erilainen. Se vaihtuu ajankohtaisten tarpeiden mukaisesti.

Tulevat Sokratespäivät

Lue lisää päiväkohtaisesta kuvauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätiedot

Sokratespäivä

Sokratespäivä Lahti 29.4.2020, 24 h Sokratespäiväleiri

Näytä koko esittely

 

Sokratespäivä Lahti 29.4.2020

Huhtikuussa kokoonnutaan Lahteen! Pääsemme näkemään tiimivalmentajia työssään mm. Suomen Diakoniaopistolla (ammatillinen koulutus) ja Lahden Kivimaan koululla (perusopetus) sekä tutustumme myös LAB ammattikorkeakouluun. Aamupäivällä jokainen valitsee itselleen kiinnostavimman vierailukohteen (Diakoniopisto tai Kivimaan koulu)  ja lounaalle kokoonnutaan LAB ammattikorkeakoulun tiloihin. Iltapäivä on varattu yhteiseen dialogiin.

Kerro ilmoittautuessasi lisätietokentässä, kumpaan kohteeseen haluat aamupäivällä tutustua. Saat vielä tarkemmat ohjeet ja päivän aikataulun ilmoittautumisen jälkeen.

Aika: 29.4.2020 klo 9 – 16.

Paikka: Lahti

Hinta: 60 € sis. Lounaan ja kahvit (alv. sis. hintaan)
Ilmoittautuminen  17.4. mennessä.

Ilmoitathan lisätietokentässä myös mahdolliset allergiat/erityisruokavalion.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Näytä koko esittely

 

24h Sokratespäiväleiri 8.- 9.6.2020

”Voi kun olisi koko päivä aikaa käydä dialogia!”

Toive on heitetty ja me vastaamme. Kesäkuussa pidämme Sokratespäiväleirin Majatalo Morvassa. Päivän sisällön voinee kiteyttää sanaan dialogi. Pureudumme eri teemoihin ja ajatuksiin yhdessä muiden tiimivalmentajien kanssa dialogiringissä. Jaamme kokemuksia ja oivalluksia, luvassa on todellista tiimivalmentamisen syväluotausta!

Leiri on pyhitetty dialogille mutta sen on tarkoitus johtaa myös konkreettisiin tekoihin. Tavoite on että jokaisella on leirin jälkeen jokin uusi idea tai sovellutus, jota lähteä toteuttamaan viimeistään kesän lomien jälkeen omassa työssään. Joten tämä leiri on oivallinen tapa kiteyttää kevätkausi ja hakea uutta puhtia syksyyn!

Aika: ma – ti 8. – 9.6.2020, alkaen maanantaina lounaalla klo 12 ja päättyen seuraavana päivänä lounaaseen.

Paikka: Majatalo Morva, Morvantie 189, 42140 Juokslahti

Hinta: Early bird-hinta 2.3.20 asti 249 € /hlö/ 2hh sis. majoitus täysihoidolla ja tapahtuman ohjelma (200,80 € alv.0 %). Paketin hinta alkaen 3.3.20 on 285 € /hlö/2hh (229,94 € alv. 0%)

Leiri järjestetään vain jos osallistujia on vähintään 15 henkeä.
Ilmoittautuminen 22.5.2020 mennessä.

Ilmoitathan lisätietokentässä mahdolliset allergiat/erityisruokavalion.

Lämpimästi tervetuloa!