Sokratespäivä

48,39 

Sokratespäivä on tiimivalmentamisen ammattilaisten osaamisen päivityspäivä. Päivitä tiimivalmentajan tietosi ja taitosi. Kuule uusimmat ideat ja uutiset.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

Sokratespäivä on tiimivalmentamisen ammattilaisten osaamisen päivityspäivä.

Se on dialoginen kohtaaminen, jossa päivität tiimivalmentajan tietojasi ja taitojasi sekä tapaat muita tiimivalmentajia. Kuulet uusimmat ideat ja uutiset tiimivalmentamisen kentältä. Päivässä vaihdetaan tarinoita ja suunnitellaan niin pieniä kuin suuria tekoja!

Jokaisen Sokaratespäivän teema on erilainen. Se vaihtuu ajankohtaisten tarpeiden mukaisesti.

Tulevat Sokratespäivät

Lue lisää päiväkohtaisesta kuvauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätiedot

Sokratespäivä

Sokratespäivä 25.11.2019

Näytä koko esittely

 

Sokratespäivä 25.11.2019

Syksyn Sokratespäivä pidetään Ahlmanin luonnonkauniissa ympäristössä.

Viime vuoden aikana Ahlmanilla on  rakennettu uudelleen tiimioppimisen kulmakivet, ja niiden kanssa käytännön toimia tukemaan kantavat rakenteet. Nyt niitä toteuttavat koko Ahlmanin ammatillisen koulutuksen vastuuvalmentajakööri sekä n. 180 uutta opiskelijaa.

Matkaa tähän pisteeseen on tehty mutkien, nousujen ja laskujen kautta, ja toki tehtävää on vielä jäljellä. Tule siis tutustumaan Ahlmanin tarinaan ja matkan varrella opittuun.  Ja toki päivään kuuluu yhteinen dialogi osallistujien kesken, jaamme kokemuksia ja ajatuksia, luomme uutta oivallusta!

 

Ohjelma:

klo 9.30 alkaen aamukahvia ja höpöttelyä

klo 10 ohjelma alkaa. Aamupäivällä kuulemme Ahlmanin tiimioppimisen tarinaa – mitä matkan varrella on tapahunut ja missä ollaan nyt? Mukana menossa myös Ahlmanin tiimiyrittäjät.

Lounaan jälkeen iltapäivällä tutustutaan yhdessä lisää Ahlmanilla kehiteltyihin tiimioppimisen kantaviin rakenteisiin sekä synnytetään oivalluksia omaan tekemiseen yhteisessä dialogissa.

Jaetaan kokemuksia ja ennen kaikkea – opitaan lisää!

 

Aika: 25.11.2019. klo 10 – 16

Paikka: Ahlman, Hallilantie 24, 33820 TAMPERE

Hinta: 60 € sis. Lounaan ja kahvit (alv. sis. hintaan)
Ilmoittautuminen 8.11. mennessä.

Ilmoitathan lisätietokentässä mahdolliset allergiat/erityisruokavalion.

Lämpimästi tervetuloa!