Sokratespäivä

48,39 

Sokratespäivä on tiimivalmentamisen ammattilaisten osaamisen päivityspäivä. Päivitä tiimivalmentajan tietosi ja taitosi. Kuule uusimmat ideat ja uutiset.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

Sokratespäivä on tiimivalmentamisen ammattilaisten osaamisen päivityspäivä.

Se on dialoginen kohtaaminen, jossa päivität tiimivalmentajan tietojasi ja taitojasi sekä tapaat muita tiimivalmentajia. Kuulet uusimmat ideat ja uutiset tiimivalmentamisen kentältä. Päivässä vaihdetaan tarinoita ja suunnitellaan niin pieniä kuin suuria tekoja!

Jokaisen Sokaratespäivän teema on erilainen. Se vaihtuu ajankohtaisten tarpeiden mukaisesti.

Tulevat Sokratespäivät

Lue lisää päiväkohtaisesta kuvauksesta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätiedot

Sokratespäivä

Sokratespäivä 2.4.2019

Näytä koko esittely

 

Sokratespäivä 2.4.2019, Suomen urheiluopisto, Vierumäki

 

Kevään Sokratespäivässä on upea mahdollisuus tavata huippuvalmentajia ja kuulla heidän pointtejaan ja ajatuksiaan – tällä kertaa urheilun maailmasta. MItä kaikkea yhteistä tiimivalmentamisesta ja urheiluvalmentamisesta löytyykään? Mitä oppia ja ajatuksia voin viedä urheiluvalmentamisen maailmasta omaan tiimivalmentajan työhöni? Mitä ideoita voin saada siitä, miten urheilussa valmennetaan ja rakennetaan huipputiimejä?

Erkka Westerlund, ansioitunut jääkiekkovalmentaja, avaa pelin ja käy urheilun näkökulmasta kokemuksiaan ja ajatuksiaan yksilön valmentamisen ihanuudesta joukkueurheilussa. Mahtava tilaisuus poimia näkökulmaa ja pointteja omaan tiimivalmentajan työhön.

Aamupäivän toisessa osassa jääkiekkovalmentaja Jukka Varmanen (kuuluu U20 MM-joukkueen valmennustiimiin sekä myös MM-miesten valmennustiimiin) avaa valmennustiimitasolla kokemuksiaan ja näkemyksiään voittavan tiimin rakentamiseksi. Miten valmentajat roolitetaan toiminnan eri vaiheissa ja miten tiimin voima näkyy nykyään myös valmennusprosessissa? Tämä on herkkua tiimivalmentajille!

Iltapäivällä kokoonnutaan dialogin ääreen, jaetaan heränneitä ajatuksia ja kiteytetään, mitä viemme päivästä käytäntöön.

Varaa mukaan ulkoiluvaatteet ja laita jalkaan mukavat kävelykengät, hyödynnämme päivän ohjelmassa urheiluopiston miljöötä myös ulkoillen (säävaraus). Eikä huolta, emme tee kävelyä rasittavampaa treeniä.

Aika: 2.4.2019 klo 9 – 16.
Klo 9 – 10 aamukahvia ja höpöttelyä, päivän ohjelma alkaa klo 10.
Päivä päättyy klo 16.

Paikka: Suomen urheiluopisto, Kaskelantie 10, Vierumäki

Hinta 60 € sis. Lounaan ja kahvit (alv. sis. hintaan)
Ilmoittautuminen 22.3.2019 mennessä.

Ilmoitathan lisätietokentässä mahdolliset allergiat/erityisruokavalion!

Lämpimästi tervetuloa!