Ei enää koskaan yksin

Ei enää koskaan yksin

27,00 

Ei enää koskaan yksin – teen ja opin tiimissä. Oiva innostuksen lähde uutta etsiville opettajille, yritysjohtajille ja tiiminvetäjille.

Tuotetunnus (SKU): 00001 Osasto:

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Ei enää koskaan yksin – teen ja opin tiimissä. Tässä kirjassa seurataan tiimin kehittymistä vuoden aikana. Matkalla koetaan ilon ja masennuksen hetkiä. Lopulta syntyy yhteiset pelisäännöt ja tavoitteet, joihin jokainen pystyy sitoutumaan. Tiimi löytää vuorensa, jolle kiivetä. Tarinan kertoja on kokenut tiimivalmentaja, ja hänen ja apuvalmentajan välinen dialogi auttaa sinua ymmärtämään, miten tiimitoiminta saadaan käyntiin ja oppimisen arkkitehtuuri rakennetaan. Sinulle selviää myös, miten tiimejä valmennetaan. Kirja sisältää paljon aiheeseen liittyviä teorioita ja mallinnuksia. Tarjolla on myös valmis TEOT eli TEen ja Opin Tiimissä – rautalankamalli.  Se toimii varmasti.

Kirja on oiva innostuksen lähde uutta etsiville opettajille, yritysjohtajille ja tiiminvetäjille. Myös työvoimaviranomaiset voivat löytää tarinasta ratkaisun nuorisotyöttömyyden poistamiseen. Kirja pohjautuu suurimmaksi osaksi tositapahtumiin.

Kirjoittaja tiimivalmentaja Timo Lehtonen on valmentanut Jyväskylän Tiimiakatemialla lukuisia tiimejä valloittamaan oman vuorensa.

Toimitus lähimpään postiin. Ilmoitathan tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi saapumisilmoitusta varten.

Hinta 27 € + alv. 10 % (29,70 €) sekä toimitusmaksu 7,90 €.

Kirjailija: Timo Lehtonen
Kustantaja: Timo Lehtonen
Kieli: Suomi
Sivumäärä: 142
Asu: Pehmeäkantinen kirja
Julkaisuvuosi: 2016
ISBN: 9789529370955