E-kirja: Tiimiyrittäjän ja tiimivalmentajan parhaat kirjat -valintaopas 2018 – 2019

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

Nyt voit lukea valintaopasta myös e-kirjana!

Valintaopas on paras tapa tehdä tuttavuutta hyvän kirjan kanssa. Voit löytää itsellesi sopivia helmiä. Valintaoppaassa on 1000 maailman parasta kirjaa Tiimiakatemia pedagogiikan tukemiseen, jaoteltuna kahdeksaan aihealueeseen kuten ”oppiminen”, ”innovointi” tai ”kaverimarkkinointi”. Jokaisesta kirjasta on arviointi ja kirjat on merkitty täpillä sen suositeltavuuden mukaan.

Uutuutena julkaistussa valintaoppaassa on kirjojen jaottelu tiimivalmentajille, tiimiyrittäjille, tiimiliidereille ja tiimioppijoille. Löydät siis helposti tiimivalmentajalle suunnatut johtamisen kirjat tai oppimisen kirjat tiimiliiderille. Kirjoittaja opetusneuvos Johannes Partanen on tunnettu ja arvostettu tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen osaaja sekä enemmän kuin intohimoinen lukija.

Valintaopas on julkaistu Issuu.com -palvelussa, josta voit ostaa sen itsellesi: https://issuu.com/store/publishers/tiimiakatemia-global/issues/ypk-2018-ekirja

Huom. tuotetta ei voi ostaa suoraan verkkokaupastamme vaan ylläolevan linkin kautta (issuu.com).