Tiimiakatemia Global Info

Tiimiakatemia Global Info

Tiimiakatemia Global on ammattimaisia tiimivalmentajia valmentava koulutusyritys. Se on perustettu vuonna 1993 tiimityöskentelyn, tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen asiantuntijoiden toimesta. Yrityksen toimisto sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, mutta valmennustiimiimme kuuluu tiimivalmentajia ympäri Suomen.

Yrityksen ydintehtävä on valmentaa rohkeasti tiimivalmentajia. He ovat tiimien valmentamisen asiantuntijoita, joilla on tiedot, taidot, asenteet ja kokemukset valmentaa yksilöitä, tiimejä ja yhteisöjä työskentelemään ja oppimaan tiimeissä. Päämenetelmänä on Tiimiakatemia® menetelmä. Tiimivalmentamisen osaamisen todentamiseksi Tiimiakatemia Global ylläpitää ja kehittää tiimivalmentajien omaa osaamisen sertifiointijärjestelmää.

Tiimiakatemia Globalin visiona on perustaa yksityinen ja globaalisti verkottunut Tiimivalmentajien instituutti. Siellä eri alojen ammattilaiset kohtaavat, kehittävät kyvykkyyksiään ja toteuttavat huimia organisaatioiden kehitysprojekteja. Tämän avulla saadaan aikaan innostusta, yrittäjyyttä, oppimista ja yhteisöllisyyttä. Samalla luomme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa uuden koulutusalan ammattikunnan, tiimivalmentajien ammattikunnan.

Tiimiakatemia Globalin asiakaskuntaan kuuluu asiakkaita yli 15 maasta niin Euroopan Unionin alueelta kuin sen ulkopuolelta.

Yritys tarjoaa niin lyhyitä kuin pitkäkestoisia valmennusohjelmia muutoshaluisille ja työstään innostuneille opetusalan ja liike-elämän ammattilaisille. Tämän lisäksi yritys konsultoi organisaatioita ottamaan käyttöön tiimivalmennusmenetelmiä ja rakentamaan oppivia tiimiorganisaatioita.

Tiimiakatemia Global on itsenäinen ja riippumaton. Sen omistavat sen asiantuntijat ja neuvonantajat, jotka suhtautuvat intohimoisesti tiimivalmentamiseen. Yritys on kohtuullista voittoa tavoitteleva ja korostaa sen lisäksi toiminnassaan vahvaa eettistä arvopohjaa.

Yritys omistaa ja hallinnoi useita tavaramerkkejä, mukaan lukien Tiimiakatemia® -tavaramerkkiä. Tiimiakatemia Global on rekisteröity Suomeen (1569781-6).