Tiimiakatemia Global

Innovatiivinen valmennusmenetelmä

Tiimiakatemia® on menetelmä, jolla valmennetaan tiimiyrittäjiä. Sitä on kehitetty lähes 25 vuotta. Kyse on myönteisestä oppimisen viruksesta: menetelmällä on 10 000 eriasteista käyttäjää maailmanlaajuisesti yli 10 maassa.

Lukuisat oppijat ovat löytäneet menetelmien avulla oppimisen ilon uudelleen, kehittäneet hittituotteita ja saaneet yrityksensä nousuun. He ovat kehittyneet johtajina jopa vuoden esimieheksi isoissa konserneissa.

Lue lisää Tiimiakatemia® menetelmästä…

 

Tiimiakatemia Global – Tiimivalmentajia valmentava yritys

Tiimiakatemia Global on ammattimaisia tiimivalmentajia valmentava koulutusyritys. Se on perustettu vuonna 1993 tiimityöskentelyn, tiimivalmentamisen ja tiimioppimisen asiantuntijoiden toimesta.

Yrityksen ydintehtävä on valmentaa rohkeasti tiimivalmentajia. He ovat tiimien valmentamisen asiantuntijoita, joilla on tiedot, taidot, asenteet ja kokemukset valmentaa yksilöitä, tiimejä ja yhteisöjä työskentelemään ja oppimaan tiimeissä.

Yritys tarjoaa niin lyhyitä kuin pitkäkestoisia valmennusohjelmia muutoshaluisille ja työstään innostuneille opetusalan ja liike-elämän ammattilaisille. Tämän lisäksi yritys konsultoi organisaatioita ottamaan käyttöön tiimivalmennusmenetelmiä ja rakentamaan oppivia tiimiorganisaatioita.

Lue lisää Tiimiakatemia Globalista…

Tiimiakatemia® kansainvälisesti

Tiimiakatemian myönteinen virus on levinnyt jo yli kymmeneen eri maahan niin Euroopassa kuin sen ulkopuolella. Menetelmien avulla on synnytetty tai merkittävästi kanssavaikutettu yli 40 yrityksen syntyyn vuosina 1993-2013.

Tutustu verkostoomme

Referenssit

Tiimiakatemia pitkäkestoisissa ohjelmissa on valmennettu yli 5000 henkilöä kaikilta työn ja elämän osa-alueilta.

Tutustu referensseihin

Välähdyksiä tiimivalmentamisesta

Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme Sinulle innostavan ja toimivaksi havaitun johtamistyökalun. Voit ottaa sen heti käyttöön.