Oppivan yhteisön metataidot -johtamisvalmennus

Johtajille, jotka haluavat ottaa haltuun tämän päivän johtajuuden keskeisimmät taidot!

Alla olevalla videolla valmentajat kertovat tarkemmin, mitä ajattelevat tämän päivän johtajuudesta ja mistä tässä valmennuksessa on kyse.

Monipuolinen oppivien yhteisöjen johtamisen valmennus tekijätyypeille

Tiimiakatemia Globalin, Deep Leadin sekä Varalan Urheiluopiston kanssa yhteistyössä järjestettävä uudenlainen johtamisvalmennus, jossa tulokset on taattuja – kunhan olet valmis pistämään itsesi töihin!

Valmennuksen aikana tulet mm.:

 • Kehittämään strategisen työkykyjohtamisen osaamistasi
 • Työskentelemään oman psyykkisen ja fyysisen hyvinvointisi eteen
 • Oppimaan mitä tiimioppiminen todella on ja miten voit tukea tiimioppimista omassa työyhteisössäsi
 • Kehittymään valmentavaksi johtajaksi niin yksilö, tiimi kuin yhteisötasolla
 • Avaamaan silmäsi toimintaympäristössäsi tapahtuville trendeille
 • Tekemään ketterän strategian visualisointia ja toteutusta

Ilmoittaudu lähettämällä yhteystietosi Heikille sivun lopusta löytävällä lomakkeella!

Monipuolinen oppivien yhteisöjen johtamisen valmennus tekijätyypeille

Mitä saat, kun lähdet mukaan

Oppivien yhteisöjen metataidot -johtamisvalmennus tarjoaa välineitä niin henkilökohtaiseen osaamisen kehittämiseen kuin työyhteisöjen hyvinvoinnin ja tehokkuuden edistämiseen.

Opit tuntemaan itsesi paremmin johtajana sekä tuet omaa jaksamista hyvinvointiohjelman avulla. Syventymällä yhdessä oppimiseen ja sen aikaansaamiseen omassa yhteisössä, kykenet edistämään työhyvinvointia ja tiimioppivan organisaation kehittymistä.

Valmennuksen aikana johtajuutesi kehittymistä tukevat:

Tieteellisesti tutkittu ja vaikuttava Syväjohtaminen® – valmennusohjelma täysin digitaalisena, jossa oppimista tuetaan tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvalla virtuaalivalmentajalla

 • Itsetuntemusta vahvistava johtamisprofiilin laadinta tukee omien vahvuuksien kautta työskentelyä ja uusien näkökulmien löytämistä omaan johtajuuteen. Valmennuksen aikana saat käyttöösi henkilökohtaisen virtuaalivalmentajan mittamaan ja tukemaan kehittymistäsi.

Fyysistä jaksamista tukeva hyvinvointiohjelma ja Livtec Recovery hyvinvointianalyysi

 • Hyvinvointivalmennus mahdollistaa fyysisen jaksaminen pysymisen kunnossa ja vahvan perustan luomisen omalle tekemiselle. Hyvinvointimittaus ja oma hyvinvointiohjelma kannustavat tekoihin.

Tiimioppivien organisaatioiden johtamisosaamisen syventäminen

 • Yhdessä oppimista ja tiimitoiminnan saloihin syventyvä valmennus kehittää taitojasi sekä tarjoaa keinoja ja työkaluja, joiden avulla saat aikaan jaettua johtamista, muutosvalmiutta ja yhteiskehittämistä.
”Kyllä, suosittelen johtajien valmennusohjelmaa. Se mahdollistaa arjen johtamisteot – kyllä opettajat ovat tottuneet käärimään hihat ja ryhtymään hommiin, kun sen johtajana heille mahdollistaa.”
rehtori Ari Isomaa, Haukiputaan yhtenäiskoulu

Ari Isomaa

Rehtori, Haukiputaan yhtenäiskoulu

Valmennuksen toteutus

Sen sijaan, että käyttäisit aikasi luentojen ja powarien tuijotteluun, valmennus haastaa sinua ajattelemaan ja muokkaamaan sekä omia että työyhteisösi ajatus- ja toimintamalleja.

Valmennuksessa hyödynnetään sekä virtuaalisia oppimisympäristöjä että fyysisten kohtaamisten kautta tapahtuvaa yhdessä oppimista. Valmennus koostuu viidestä teemakokonaisuudesta, joista jokainen sisältää 1-2 pv kestävän lähitapaamisen. Kokonaisuudessaan valmennus kestää yhdeksän (9) kuukautta.

 • Teemakokonaisuuksiin 1, 3, 4 ja 5 sisältyy päivän mittainen lähitapaaminen
 • Teemakokonaisuus 2 sisältää kahden päivän mittaisen lähitapaamisen, jolloin yövytään paikanpäällä Tampereella Varalan urheiluopistolla. Majoittuminen sekä iltaohjelma sisältyvät valmennuksen hintaan.

Kaikki lähitapaamiset toteutetaan Varalan urheiluopistolla Tampereen Pyhäjärven maisemissa.

Ryhmä tulee koostumaan eri organisaatioiden johtajista, jolloin sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus jakaa kokemuksia ja ajatuksia vertaisten kanssa samalla verkostoituen.

Valmennuksen toteutus

HINTA

Hinta sisältää

 • kolmen asiantuntijatahon tuen ja erikoisosaamisen valmennuspäivissä ja niiden välillä.
 • valmennuspäivien ruokailut ja yön-yli kerran majoituksen järvisaunoineen.

Kokonaisuus yhteensä per henkilö 4990 € + alv. 24 %.

AIKATAULU

Valmennuspäivät:

14.9.2023
16.-17.11.2023 (sis. yöpymisen)
8.2.2024
11.4.2024
6.6.2024

Paikkana Tampere, Varalan urheiluopisto.

Valmentajina

Tiina Mätäsjärvi, Senior Team Coach, Tiimiakatemia Global ja
Jari Salmi, Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija, Varalan urheiluopisto.

Yhteistyötahot

Saat käyttöösi kolmen asiantuntijatahon parhaimman osaamisen ja tuen:

Deep Lead tarjoaa käyttöösi tieteellisesti tutkitun ja vaikuttavan Syväjohtaminen®️ -valmennusohjelman täysin digitaalisena, jossa oppimista tuetaan tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvalla virtuaalivalmentajalla.

Varalan urheiluopisto on vahva suunnannäyttäjä liikunta- ja hyvinvointialan kehittäjänä ja kouluttajana. Varalan urheiluopiston asiantuntijat tukevat sinua oman hyvinvoinnin edistämisessä osana työtä ja arkea.

Tiimiakatemia Global on rakentanut yhdessä oppivia ja toimivia yhteisöjä jo yli 20 vuoden kokemuksella. Saat sovellettavaksesi uudenlaista näkökulmaa, käytänteitä ja työkaluja, joilla tuet tiimien toimintaa ja yhdessä oppimista.

Tämä yhteistyö mahdollistaa sinulla ainutlaatuisen ja monimuotoisen kokonaisuuden, joka syventää ammattitaitoasi tämän päivän ja tulevaisuuden johtajana.

Lähde mukaan nyt - ryhmään otetaan rajattu määrä osallistujia!

Lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, ilmoittaudut koulutukseen!
Heikki Toivanen

Heikki Toivanen

Toimitusjohtaja, Senior Team Coach