Oppivan yhteisön metataidot -johtamisvalmennus 2023-2024

Johtajille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan omaa hyvinvointiaan, kehittämään vuorovaikutusosaamistaan sekä johtamaan hyvinvointia omassa työyhteisössään!

Tiimiakatemia Globalin, Deep Leadin sekä Varalan Urheiluopiston kanssa yhteistyössä järjestettävä uudenlainen johtamisvalmennus, jossa tulokset ovat taattuja - kunhan olet valmis pistämään itsesi töihin!

Mitä sinä ja työyhteisösi saatte, kun investoit aikaasi

Yksilötasolla

 • Kehität fyysistä hyvinvointiasi ja opit ymmärtämään mitä hyvinvoinnin johtaminen todella tarkoittaa. (Voimme antaa tässä kohtaa vinkin, että se ei tarkoita ainoastaan liikunta- ja kulttuurisetelien tarjomista!)
 • Kehität tavoitteellista vuorovaikutuskäyttäytymistäsi johtajana. Valmennuksen aikana tehtävä Syväjohtaminen® -johtamisprofiili auttaa sinua ymmärtämään, missä vahvuutesi vuorovaikuttajana ovat ja mihin kiinnittää huomiota tullaksesi paremmaksi.

Yhteisötasolla

 • Hyvinvoivana johtajana sinulla on sekä energiaa että kykyä käsitellä paremmin muutoksentäyteistä ja ärsyttävyyteen asti kiireistä arkea.
 • Energiatasosi ollessa hyvällä tasolla ja vuorovaikutustaidotkin kohdallaan, löytyy sinulta pelimerkkejä viestiä selkeämmin, tehostaa yhteistyötä, ratkaista konflikteja, parantaa päätöksentekoa, sekä luoda yhteisölliselle työskentelylle ja oppimiselle otollista ilmapiiriä. (kyllä, tämän kaiken me uskallamme luvata!)
 • Koska tämä valmennusprosessi toteutetaan yhdessäoppimisen periaatteita hyödyntäen, sekä vertaisten kokemuksista oppeja ja koppeja kuunnellen (toivottavasti välillä myös nauraen kommelluksille), ymmärrät miten omassa työyhteisössäsi voisi myös hyödyntää yhteistä tekemistä.
 • Ymmärrät miten rakentaa tiimejä ja tukea tavoitteellista tiimityöskentelyä, joka mahdollistaa työyhteisössä olevan moninaisen osaamisen hyödyntämisen. Työhyvinvointi ja työmotivaatiokin saattavat parantua, kun työyhteisössä huomioidaan kaikkien osaaminen ja pistetään se töihin strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi (tähän muuten tarvitaan taitoa luoda puitteet yhteisölliselle oppimiselle ja sitä tulet oppimaan tässä valmennuksessa).

Mikä on valmennuksessa vaikeinta?

 • Vastuun ottaminen – kyllä, sinä olet se joka tekee työn… myös sen ajattelutyön. Valmiilla vastauksilla ei kukaan kehity. Vastaukset ovat myöskin kontekstisidonnaisia, joten sinä tiedät parhaiten mikä toimii sinulle ja työyhteisössäsi!
 • Irtipäästäminen. Ei, emme päästä palloja ilmaan, vaan kyse on totutuista toimintatavoista, opituista malleista ja pinttyneistä ajatteluntavoista irtipäästämisestä. Ja koska irtipäästäminen ja uusien tapojen oppiminen ei myöskään tapahdu nopeasti, valmennuksen kesto on lähes vuoden – muutos vaatii aikaa ja tekoja!

Valmennuksen toteutus

Valmennuksen alussa tehdään kaksi henkilökohtaista mittausta: Johtamisprofiili sekä Livtec Recovery hyvinvointianalyysi.

Mittausten pohjalta luodaan lähtötilannekatsaukset, joiden kehittymistä seurataan valmennuksen aikana. Molemmat mittaukset uusitaan valmennuksen lopussa, jolloin näet hyvin konkreettisesti ja mustaa valkoisella, millaisia tuloksia valmennuksen aikana on syntynyt. Näiden lisäksi valmennuksen aikana käydyt keskustelut vertaisten kanssa tulevat jättämään vahvat muistijäljet.

Kokonaisuuden sitoo kasaan tiimioppimisen menetelmiä hyödyntävä vuorovaikutteinen prosessi. Valmentajillasi Tiina Mätäsjärvellä ja Jari Salmella on useamman vuoden kokemus johtoryhmätason valmennuksista. He tulevat aktivoimaan teidät osallistujat tavalla, joka mahdollistaa oppimisen vertaisiltanne sekä haastamaan ajattelumallejanne. Sivustolla olevalta videolta pääset kuulemaan Tiinan ja Jarin mietteitä valmennuksesta.

Valmennuksen toteutus

Johtamisprofiili

on osa Deep Leadin tarjoamaa Syväjohtaminen® -valmennusohjelmaa. Oppivan yhteisön metataidot -johtamisvalmennuksen aikana pääset hyödyntämään fyysisten valmentajien lisäksi tekoälyyn pohjautuvaa, virtuaalista valmentajaa. Virtuaalinen valmentaja on saatavillasi aina, ajasta ja paikasta riippumatta. Syväjohtaminen® -valmennusohjelma, osana oppivan yhteisön metataidot -johtamisvalmennuksen kokonaisuutta, tukee erityisesti kehittymistäsi tavoitteellisen vuorovaikuttamisen osaajana.

Hyvinvointianalyysi

tukee ja kehittää fyysistä jaksamistasi valmennuksen aikana. Se perustuu sykevälivaihtelun mittaukseen, tarjoten tietoa henkisen ja fyysisen kuormituksen sekä palautumisen tasapainostasi. Sen avulla pystytään lisäämään tietoisuutta stressitasoihisi vaikuttavista päivittäisistä asioista. Livtec Recovery auttaa sinua hallitsemaan kuormittavia tekijöitä sekä kannustaa hyvinvointia edistävään elämäntapaan.

HINTA

Hinta sisältää

 • kolmen asiantuntijatahon tuen ja erikoisosaamisen valmennuspäivissä ja niiden välillä.
 • valmennuspäivien ruokailut ja yön-yli kerran majoituksen järvisaunoineen.

Kokonaisuus yhteensä per henkilö 4990 € + alv. 24 %.

Valmennuksessa hyödynnetään sekä virtuaalisia oppimisympäristöjä että fyysisten kohtaamisten kautta tapahtuvaa yhdessä oppimista.

Kokonaisuudessaan valmennus kestää yhdeksän (9) kuukautta.

 • Teemakokonaisuuksiin 1, 3, 4 ja 5 sisältyy päivän mittainen lähitapaaminen
 • Teemakokonaisuus 2 sisältää kahden päivän mittaisen lähitapaamisen, jolloin yövytään paikanpäällä Tampereella Varalan urheiluopistolla. Majoittuminen sekä iltaohjelma sisältyvät valmennuksen hintaan.

Kaikki lähitapaamiset toteutetaan Varalan urheiluopistolla Tampereen Pyhäjärven maisemissa.

Ryhmä tulee koostumaan eri organisaatioiden johtajista, tiiminvetäjistä, esihenkilöistä tmv., jolloin sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus jakaa kokemuksia ja ajatuksia vertaisten kanssa samalla verkostoituen.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla yhteystietolomakkeella tai ole yhteydessä Heikkiin kuullaksesi lisää!

AIKATAULU

Valmennuspäivät:

16.11.2023
15.-16.2.2024 (sis. yöpymisen)
11.4.2024
6.6.2024
5.9.2024

Paikkana Tampere, Varalan urheiluopisto.

Valmentajina

Tiina Mätäsjärvi, Senior Team Coach, Tiimiakatemia Global ja
Jari Salmi, Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija, Varalan urheiluopisto.

Lähde mukaan nyt - ryhmään otetaan rajattu määrä osallistujia!

Lähettämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, olet mukana valmennuksessa (hyvä sinä!)
Heikki Toivanen

Heikki Toivanen

CEO, Senior Team Coach
Alla olevalla videolla valmentajat kertovat tarkemmin, mistä tässä valmennuksessa on kyse.

Jos upotus ei ole näkyvissä, pääset katsomaan videon myös tästä linkistä. (Kesto 3min 58s)

Tutustu myös webinaariimme, jossa Deep Lead Oy:n, Varalan Urheiluopiston sekä Tiimiakatemia Globalin asiantuntijat keskustelevat näkökulmistaan johtajuuteen: Kolme näkökulmaa johtajuuteen – Hyvinvoiva johtaja tiimioppivan organisaation mahdollistajana.  (Kesto n. 58 min)

Myös blogitekstin ”Kestävä johtajuus tiimioppivan työyhteisön mahdollistaja” kautta pääset tutustumaan aiheeseen. (Lukuaika n. 2 min)

Yhteistyötahot

Saat käyttöösi kolmen asiantuntijatahon parhaimman osaamisen ja tuen:

Deep Lead tarjoaa käyttöösi tieteellisesti tutkitun ja vaikuttavan Syväjohtaminen®️ -valmennusohjelman täysin digitaalisena, jossa oppimista tuetaan tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvalla virtuaalivalmentajalla.

Varalan urheiluopisto on vahva suunnannäyttäjä liikunta- ja hyvinvointialan kehittäjänä ja kouluttajana. Varalan urheiluopiston asiantuntijat tukevat sinua oman hyvinvoinnin edistämisessä osana työtä ja arkea.

Tiimiakatemia Global on rakentanut yhdessä oppivia ja toimivia yhteisöjä jo yli 20 vuoden kokemuksella. Saat sovellettavaksesi uudenlaista näkökulmaa, käytänteitä ja työkaluja, joilla tuet tiimien toimintaa ja yhdessä oppimista.

Tämä yhteistyö mahdollistaa sinulla ainutlaatuisen ja monimuotoisen kokonaisuuden, joka syventää ammattitaitoasi tämän päivän ja tulevaisuuden johtajana.