Tietopankki

Tiimioppimiseen ja tiimivalmentamiseen liittyy monia tasoja ja näkökohtia.
Materiaaleista löydät syventävää tietoa aiheesta.

Tiimivalmentajalla on taito soveltaa tiimioppimista työssään esimerkiksi opettajana, johtajana tai tiiminvetäjänä.

Tiimioppiminen on yksilön kasvua ja kehittymistä tiimissä ja sen avulla. Se on yhdessä tekemistä  ja vuorovaikutteista aktiivista oppimista, jota sovelletaan yhteisön toiminnassa ja pedagogiikassa.

Webinaaritallenteet

Ladattavat oppaat

Opettajasta tiimivalmentajaksi: kokeile tiimioppimista


Opettajille suunnattu opas, joka perehdyttää sinut tiimivalmentamisen ensiaskeliin. Oppaassa käydään läpi tiimioppimisen perusteet ja annetaan vinkkejä, kuinka voit luoda oman tiimioppimisen kokeilusi. Toki opas on käyttökelpoinen muillekin tiimioppimisen menetelmien kokeilemisesta innostuneille!

Näin teen tiimioppimisesta yrityksemme voimavara


Erilaisten organisaatioiden tarpeisiin suunnattu opas. Oppaassa kerrotaan, miksi oppiminen on niin tärkeää myös yritysmaailmassa ja kuinka rakennat tiimioppivan organisaation sekä perehdytään tiimivalmentamisen perusteisiin.

Kirjat

Kirja kirjoista – Tiimiyrittäjän ja tiimivalmentajan Parhaat Kirjat 2020 – 2021
Uusin, 30. painos on julkaistu! Kirja kirjoista on inspiroi lukemaan ja auttaa itselle sopivien kirjojen löytämistä. Se sisältää 725 kirja-välähdystä bisneskirjoista henkisen kasvun kirjoihin.
Lataa tasta
Mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista?
Innovointi, kokeilut, uuden luominen – ne ovat tiimioppimisen ja tiimivalmentajuuden ydintä. Johannes Partasen uusin teos kertoo, mitä tiimivalmentajan tulee tietää innovoinnista. Nyt ladattavan visuaalisesti uudistettu painos!
Lataa tasta
Välähdyksiä yksilön oppimisesta
Mitä tiimivalmentajan on tiedettävä yksilön oppimisesta ja Tiimiakatemian käytännöistä – vastaus löytyy tästä kirjasta.
Lataa tasta
Kaverijohtamisen visuaalinen innostuskirja
Kaverijohtajuuden visuaalinen innostuskirja tarjoaa työkaluja Y-sukupolven johtamiseen. Innostuskirja käy maan, veden, tulen, tuulen ja tyhjyyden elementtien kautta läpi kaverijohtajuuden portaat.
Lataa tasta