Tiimiakatemia® Tiimimestari

3280,00 

Tiimiakatemia® Tiimimestari on laaja-alainen tiimivalmennusosaamista kehittävä ohjelma. Se antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

Treenaa itsesi tiimivalmentamisen ammattilaiseksi

Oppiminen ja kehittyminen ovat oleellinen osa toimintaa kaikissa ympäristöissä – kouluissa, organisaatioissa ja yrityksissä. Tiimioppiminen moninkertaistaa oppimisen tulokset ja kehittää koko yhteisöä. Tiimioppiminen edellyttää hyvin toimivia tiimejä.

Huipputiimit ovat paljon enemmän kuin työryhmiä. Niissä luodaan uutta, tehdään kokeiluja, jaetaan kokemuksia ja ennen kaikkea opitaan toinen toiselta.

Toimiva tiimi ja tiimioppiminen edellyttävät tiimivalmentamista. Tiimivalmentajat ovat ammattilaisia, jotka mahdollistavat tiimin koko potentiaalin hyödyntämisen ja luovat puitteet entistä paremmille tuloksille.

 

Tiimiakatemia® Menetelmällä on valmennettu tiimejä jo 25 vuoden ajan. Tiimiakatemia® Tiimimestari -valmennusohjelma antaa perustiedot ja taidot sen käyttämisestä.

 

Kenelle Tiimimestari sopii?

Tiimimestari sopii opetusalan ja liike-elämän ammattilaisille, kuten:

 • Opettajille jotka haluavat muuttaa opetustyylinsä yksisuuntaisesta opetuksesta dialogiin ja opiskelijakeskeiseen osallistamiseen.
 • Tulisieluisille muutosjohtajille jotka haluavat rakentaa tiimiorganisaatioita ja luoda yhdessä tekemisen ja oppimisen kulttuuria.
 • Liike-elämän esimiehille ja tiimiliidereille jotka haluavat kehittää valmentavan johtamisen taitojaan.
 • Freelance -kouluttajille, fasilitaattoreille ja konsulteille jotka haluavat käyttää tiimioppimista asiakaskohtaamisissaan, ohjelmissaan ja projekteissaan.
 • Oppivien yhteisöjen kehittäjille

 

Mitä Tiimimestari antaa?

Ohjelma antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle. Niiden avulla voit työskennellä ammattimaisena tiimivalmentajana ja käyttää taitojasi oman työyhteisösi tai asiakaskuntasi kehittämiseen.

 • Opit Tiimiakatemia® menetelmän ihmiskeskeisen filosofian joka asettaa valmennettavan keskelle.
 • Saat käyttöösi menetelmätyökaluja, joita voit soveltaa erityyppisissä tilanteissa ja ympäristöissä.
 • Saat tilaisuuden kehittää omia oppimistaitojasi ja ajatteluasi yhdessä muiden kanssa.
 • Kehität valmiuksiasi viedä eteenpäin muutosprosesseja, pienessä ja isossa mittakaavassa.
 • Opit luomaan osallistavaa ja yhdessä ajattelevaa toimintakulttuuria.

 

Asiakaskokemuksia Tiimimestarista

Henkilökohtaisella tasolla suurin muutos on oman ajattelun kehittyminen. Ajattelun laatu paranee, kun sille annetaan aikaa.

– Johanna Levola-Lyytinen, Lukion rehtori, Luostarinvuoren ja Turun Lyseon lukiot

 

Uskon, että yritystämme ei olisi olemassa ilman näitä valmennuksia ja muutettuja toimintatapoja. Yrityskulttuurimme on muuttunut täysin autoritäärisestä johtamisesta valmentavaan johtajuuteen.

– Jonne Tynkkynen, Toimitusjohtaja, Esmarin Oy

 

Nykyään käytämme valmennuksissamme Tiimiakatemia menetelmiä ja niiden ansiosta pystymme käytännössä toteuttamaan tiimioppimisen ideaa. Valmennusten aikana merkittävin muutos tapahtui minussa sillä oma roolini on kehittynyt ja kasvanut opettajasta tiimivalmentajaksi.

– Pertti Pohjola, Tiimivalmentaja, Suomen urheiluopisto Vierumäki

 

Valmennusohjelma oli meille merkittävä juttu, joka näkyy vahvasti strategiassamme. Oppilaiden hyvinvointitulokset ovat parantuneet, opettajat ovat ymmärtäneet henkilökohtaisen kehittymisen merkityksen sekä tekemisen ilo ja innostus ovat lisääntyneet.

– Pertti Parpala, peruskoulun rehtori, Ritaharjun koulu

 

Lue lisää tiimivalmentamisesta ja sen mukanaan tuomista tuloksista asiakkaidemme blogikirjoituksista Tiimiakatemia® Undergroundista.

 

Mitä Tiimimestariin osallistuminen edellyttää?

Tiimimestari edellyttää heittäytymistä ja oppimisen halua. Ohjelma on käytännöllinen ja keskusteleva: on turha siis odottaa luentoja. Keskiössä ovat käytännön tekeminen sekä yhteinen kokemuksien ja tiedon jakaminen muiden osallistujien kanssa. Omaa ajattelua kehitetään keskustelujen lisäksi myös henkilökohtaisella lukuohjelmalla.

Valmennus koostuu kuudesta kolmen päivän moduulista. Niiden välissä viedä oppimaasi käytäntöön työpaikallasi. Tiimivalmentajan osaamisen kehittymisen lisäksi Tiimimestari rohkaisee ja myönteisesti työntää siihen osallistuvat saamaan aikaan pieniä ja isoja muutoksia omassa työssä ja työpaikalla.

Löydät lisätietoja Tiimimestarista sivun yläreunan välilehdiltä.

Valitse alta sinulle sopiva Tiimimestari -ohjelma ja lähde mukaan! Ilmoittautuminen ohjelmiin joko sivun oikean yläreunan ostoskorin kautta tai joissain ohjelmissa erillinen linkki joka mainittu ko.ohjelman kuvauksessa.

 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Marko Paasoseen,  p. +358 40 352 2074, marko.paasonen@partus.fi

Sisältö

 

Tiimimestari koostuu yhdestä orientaatiopäivästä ja kuudesta kolmen päivän  moduulista.

 

I ORIENTAATIO – 1 pv

 • Ohjelmaan tutustuminen
 • Henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen ohjelmalle
 • Tiimivalmentamisen ydinideat

 

II OPPIMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimivalmentamisen perusteet
 • Tiimivalmentajan tehtävät
 • Tiimin oppimista edistävät työkalut
 • Henkilökohtainen kehittyminen tiimivalmentajana

 

III JOHTAMINEN JA JOHTAVAT AJATUKSET – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimin johtavien ajatusten valmentaminen (tarkoitus, tavoitteet ja arvot)
 • Tiimin johtamisen perusteet
 • Tiimikulttuurin luominen
 • Muutosjohtaminen ja muutosjohtajien valmentaminen

 

IV ASIAKKUUDET – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimi osana toimintaympäristöä: verkostoitumisen sparraaminen
 • Tiimin asiakkuushankinnan valmentaminen

 

V INNOVOINTI  – 3 pv (yön-yli)

 • Luovuuden ja innovatiivisuuden valmentaminen
 • Innovoinnin työkalut

 

VI BRÄNDI JA TARJOOMA – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimivalmentaja ja brändi

 

VII TIIMIVALMENTAJAN KARAKTÄÄRIN LUOMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Yhteenveto omasta kehittymisestä tiimivalmentajana
 • Yhteenveto aikaansaaduista tiimivalmennustuloksista
 • Tiimivalmentajan filosofia
 • Tiimivalmentajan karaktäärin luominen

 

Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma sisältää eri tyyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

 

Tiimivalmentajat

Ohjelman valmentajina toimii kaksi sertifioitua Tiimiakatemia® tiimivalmentajaa. Kaikilla valmentajillamme on pitkän linjan kokemus valmennustyöstä työpaikoilla ja tiimivalmentajien valmentajana.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusmoduuli toteutetaan eri paikassa ja mikäli ohjelma on kansainvälinen, toteutetaan moduulit eri maissa. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Kieli

Tiimimestari toteutetaan suomen kielellä. Jokainen osallistuja valitsee ohjelman aikana luettavat kirjat Opetusneuvos Johannes Partasen toimittamasta Tiimiyrittäjän ja -valmentajan Parhaat kirjat -valintaoppaasta. Oppaassa on niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.

 

 

Diplomi

 

Diplomi

Tiimimestarin suorittaneelle henkilölle myönnetään Tiimiakatemia® Tiimimestari -suoritusdiplomi.

 

Tiimivalmentajasertifiointi

Tiimimestarin suorittanut voi hakea ohjelman suorittamisen jälkeen Tiimiakatemia® Team Coach sertifikaattia. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman suorittamisen lisäksi.

 

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimimestari on epäviralliseksi oppimiseksi (non-formaali) luokiteltava koulutus.

Tiimimestari vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusinstituutiot saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan non-formaalin koulutuksen piiriin.

Tiimimestarin suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusinstituutioilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusinstituutiolla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Mikäli haet korvaavuutta Tiimimestarista formaalilta koulutusinstituutiolta, voit:

 • Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä)

 

Hinta

 

3 280 € + alv. 24 %.

Kansainvälinen Team Mastery -ohjelma 8900 € + alv. 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maatilamajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen 200 – 300 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen.

Valmennusohjelman laskutus yhdessä tai kahdessa erässä. Majoituspalveluiden tarjoajat laskuttavat omat palvelunsa erikseen lähipäivien jälkeen.

Oppisopimus

Erityistilanteissa Tiimimestarin voi suorittaa tutkintoon valmistavana koulutuksena, ns. oppisopimuksella. Oppisopimuksesta päättää paikallinen oppisopimustoimisto kriteeriensä mukaisesti. Tiimimestarin tuottaja Tiimiakatemia Global ei tee päätöstä oppisopimuksen myöntämisestä eikä voi hakea sitä asiakkailleen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai erityistilanteissa oppisopimuksen.

Mikäli suoritat Tiimimestarin oppisopimuksella, ota ensin yhteys paikalliseen oppisopimustoimistoon. Sovi heidän kanssaan suoritettavasta tutkinnosta ja Tiimimestari -ohjelmasta tutkintoon valmistavana koulutuksena. Mikäli oppisopimustoimisto myöntää sinulle opiskelumahdollisuuden, ilmoittaudu valmennukseemme ja valitse maksutavaksi oppisopimus. Kirjoita Tilauksen kommentit –kenttään oppisopimustoimiston nimi (sekä tutkinto).

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Tiimimestari -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perutusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta.

Lisätietoa

Näytä koko esittely

Tiimimestari 93 Etelä-Savo LOPPUUNMYYTY

Tässä Etelä-Savoon räätälöidyssä ohjelmassa suoritat Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon oppisopimuksella ja hankit sekä tuotekehitystyön että tiimivalmennuksen osaamista. Kaikkia koulutukseen osallistuvia yhdistävänä punaisena lankana on Etelä-Savon yrittäjyyden ekosysteemin kehittäminen.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (180 osp) sopii hyvin mm. opettajille, esimiehille ja projektipäälliköille, jotka toimivat tuotteiden ja palvelujen kehittämisessä.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittanut omaa valmiudet kehittää ja uudistaa oman ammattialansa tuotteita, palveluja ja toimintamalleja, sekä toimia innovaattorina omassa organisaatiossaan.

Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Pakollinen tutkinnon osa on Proaktiivinen kehittäminen (90 osp). Valinnaiset tutkinnon osat ovat Brändin rakentaminen (45 osp), Innovaattorina toimiminen (45 osp), Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä (45 osp) ja Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa (45 osp).

 

Aikataulu

Orientaatio ja tutkintoinfo 16.11.2018

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 7. – 9.2.2019

Johtaminen ja johtavat ajatukset 23. – 25.5.2019

Tutkinnon osan 1, proaktiivinen kehittäminen, suorittaminen

Asiakkaat ja markkinointi 29. – 31.8.2019

Innovointi ja tiedon johtaminen 7. – 9.11.2019

Tutkinnon osan 2, innovaattorina toimiminen, suorittaminen

Brändi ja tarjooma 16. – 18.1.2020

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 19. – 21.3.2020

Tutkinnon osan 3, tuotteistaminen tuotekehitystyössä, palvelumuotoilu tuotekehitystyössä tai brändin rakentaminen, suorittaminen.

 

Valmentajat

Niina Palmunen, Tiimiakatemia® Senior Team Coach, valmentaja, yrittäjä

Jarno Räsänen, Tiimiakatemia® Team Coach, valmentaja ja yrittäjä

 

Ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen 5.11.2018 mennessä:

Mene www.esedu.fi/oppisopimus  ja ”Syötä tietosi uutta oppisopimusta varten”.

Paikkoja on rajoitetusti, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

 

Lisätietoja oppisopimuksesta ja hakeutumisesta:

Tapani Rytkönen, oppisopimuskoordinaattori

puh. 040 305 6610,

tapani.rytkonen@esedu.fi

www.esedu.fi/oppisopimus

Esite: Esite Tiimimestari 93 Etelä-Savo ja Tuotekehitystyön eat

Näytä koko esittely

Tiimimestari 98 Keskisen Suomen alue

 

Kaikille avoin Tiimimestari-ohjelma, joka sopii niin liike-elämän edustajille ja yrittäjille kuin opettajille ja oppilaitosten johtajille. Toteutus Pohjanmaan, Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Savon alueella.

Aikataulu

Orientaatio 16.1.2019

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 14. – 16.2.2019

Johtaminen ja johtavat ajatukset 25. – 27.4.2019

Asiakkaat ja markkinointi 29. – 31.8.2019

Innovointi ja tiedon johtaminen 24. – 26.10. 2019

Brändi ja tarjooma 30.1. – 1.2.2020

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 23. – 25.4.2020

 

Valmentajat

Heli Petsalo, Tiimiakatemia® Senior Team Coach

Tiina Kiviranta, Tiimiakatemia® Senior Team Coach

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.12.2018. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Esite: Tiimimestari 98 16.1.2019

Näytä koko esittely

Tiimimestari 100 Muutosryhmä, LOPPUUNMYYTY

 

Tiimimestari 100 on liike-elämän johtajille ja esimiehille sekä koulujen rehtoreille, koulutuspäälliköille ja opettajatiimien vetäjille suunnattu ohjelma, joka toteutetaan oppisopimuskoulutuksena ja johtaa lähiesimiestyön ammattitutkintoon. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä SASKY:n kanssa.

Lähtökohtana on oman yhteisön toimintamallien kehittäminen yhdessä oman tiimin ja muiden osallistujien kanssa. Kerää organisaationne muutoksentekijät ja lähde rakentamaan tulevaisuutta!

Keskiössä ovat teemat:

 • Johtoryhmän työskentely tiimeissä
 • Yhteisön tiimiyttäminen ja tiimien johtaminen
 • Muutosjohtaminen
 • Tiimioppimisen menetelmien käyttöönotto
 • Tiimioppivan kulttuurin luominen

Lisätietoja suoritettavasta tutkinnosta:
http://www.oph.fi/download/167599_334120_Lahiesimiestyon_ammattitutkinto_2015.pdf
Suoritettavat tutkinnon osat: lähiesimiehenä toimiminen, henkilöstötyö ja kehittämissuunnitelma.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton, lukuunottamatta valmennusjaksojen majoitus- ja matkakuluja.

 

Aikataulu

Orientaatio 27.11.2018

Oppiminen 17. – 19.1.2019

Johtaminen ja johtavat ajatukset 4. – 6.4.2019

Asiakkuudet 19. – 21.9.2019

Innovointi ja tiedon johtaminen 21. – 23.11.2019

Brändi 23. – 25.1.2020

Karaktääri 26. – 28.3.2020

 

Valmentajat

Hanna Waldén, Tiimiakatemia® Master Team Coach

Jarno Räsänen, Tiimiakatemia® Team Coach

 

Ilmoittautuminen: 5.11. mennessä Saskylle osoitteessa

https://tinyurl.com/sasky-amko

Esite: TM 100 Lähiesimiestyön at

Näytä koko esittely

Tiimimestari 101 LOPPUUNMYYTY

 

Tiimimestari-ryhmä nro 101 toteutetaan yhteistyössä Seurakunta­opiston kanssa. Ohjelma sopii opetus­alan ja liike-elämän edustajille.

Tiimimestari-valmennusohjelman aikana suoritat ammatillisen tutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutus on työpaikalla ja omien työtehtävien kautta tapahtuvaa oppimista. Valmen­nus­ohjelma täydentää ja syventää tutkinnon suorittamiseksi vaadittavaa osaamista. Tutkinto suoritetaan näyttämällä osaaminen käytännön työtehtävissä aidoissa työtilanteissa. Valittavanasi on

 • lähiesimiestyön ammattitutkinto
 • johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tai
 • tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.

Ohjelman aikana perehdyt tiimioppimisen menetelmiin, kehität tiimivalmentajan taitojasi ja samalla suoritat ammattitutkinnon joka syventää ammatillista osaamistasi.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton, lukuunottamatta valmennusjaksojen majoitus- ja matkakuluja.

 

Aikataulu

Orientaatio 24.1.2019

Oppiminen 14.-16.3.2019

Johtaminen 23.-25.5.2019

Asiakkuudet 29.8.-31.8.2019

Innovointi 17.-19.10. 2019

Brändi 23.-25.1.2020

Tiimivalmentajan karaktääri 2.-4.4.2020

 

Valmentajat:

Johannes Partanen, Tiimiakatemia® menetelmän pääkehittäjä, opetusneuvos

Pekka Kosonen, lehtori, Tiimiakatemia® Team Coach

 

Ilmoittautuminen viimeistään 7.1.2019

Seurakuntaopiston järjestelmän kautta tästä linkistä

Lisätietoja oppisopimuksesta

Lisätietoja tutkinnon suorittamisesta Tiimimestari 101 ohjelmassa

Esite: Tiimimestari 101, Tiimiakatemia Global_Seurakuntaopisto

Lisätietoja oppisopimuksesta voit kysyä:

Eija Sailajärvi, oppisopimuskoordinaattori

puh. 040 562 3831

eija.sailajarvi@seurakuntaopisto.fi

Näytä koko esittely

Tiimimestari 102 Crazy Town yhteisölle

 

Tämä ohjelma on suunnattu Crazy Townin yrittäjille oman liiketoimintansa kehittämiseen ja yhteisön sekä verkostojen rakentamiseen. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Gradia Jyväskylän kanssa ja sen aikana suoritat tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. Ohjelman aikana perehdyt tiimioppimisen menetelmiin, kehität tiimivalmentajan taitojasi ja samalla suoritat ammattitutkinnon joka syventää ammatillista osaamistasi.

Tutkinnon suorittanut osaa kehittää oman alansa tuotteita, palveluja tai toimintamalleja. Hän osaa ideoida, suunnitella ja testata niitä asiakas- ja markkinalähtöisesti. Tutkinnon suorittanut osaa käyttää tuotekehitysmenetelmiä ja työskennellä kehitystiimissä.

Tutkinnossa on kolme osaa:
Pakollinen tutkinnon osa Proaktiivinen kehittäminen, antaa sinulle valmiudet toimia tuotekehittäjänä. Voit syventää osaamistasi valitsemalla kaksi seuraavaista:
brändin rakentaminen, tuotteistaminen, innovointi tai palvelumuotoilu.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka edellyttää työsuhdetta tai päätoimista yrittäjyyttä (min. 25 h/vko). Pääpaino on työelämässä oppimisessa ja työn kehittämisessä. Nimetty työpaikkaohjaaja/mentori tukee ja ohjaa sinua.

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton, lukuunottamatta valmennusjaksojen majoitus- ja matkakuluja.

 

Aikataulu

Orientaatio 22.1.2019

Oppiminen 6.-8.3. 2019

Johtaminen 22.-24.5. 2019

Asiakkuudet 11.-13.9. 2019

Innovaatio ja brändi 6.-8.11. 2019

Oma yrittäjän karkaktääri 12.-14.2. 2020

 

Valmentajat

Heikki Toivanen, toimitusjohtaja Tiimiakatemia Global, Tkt, Tiimiakatemia® Senior Team Coach

 

Lisätietoja

Oppisopimuksesta: Anna Taipale, Gradia, anna.taipale@gradia.fi, puh. 040 341 5195

Tutkinnosta: Anne-Mari Landén, Gradia, anne-mari.landen@gradia.fi, puh. 040 341 6396

Valmennuksesta: Heikki Toivanen, Tiimiakatemia Global, heikki.toivanen@partus.fi,
puh. 040 521 1067

Crazy Townista: Mikko Markkanen, Crazy Town, mikko.markkanen@crazytown.fi,
puh. 040 758 8712

 

Näytä koko esittely

Tiimimestari 103, Itäinen Suomi

 

Kaikille avoin Tiimimestari-ohjelma, joka sopii niin liike-elämän edustajille ja yrittäjille kuin opettajille ja oppilaitosten johtajille. Toteutus Itäisen Suomen alueella.

 

Aikataulu

Orientaatio 12.2.2019

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 14. – 16.3.2019

Johtaminen ja johtavat ajatukset 16.  -18.5.2019

Asiakkaat  5. – 7.9.2019

Innovointi ja tiedon johtaminen 28. – 30.11.2019

Brändi ja tarjooma 5. – 8.2.2020

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 16. – 18.4.2020

 

Valmentajat

Heli Petsalo, Tiimiakatemia® Senior Team Coach

Jarno Räsänen, Tiimiakatemia® Team Coach

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.1.2019. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä koko esittely

Tiimimestari 104, Eteläinen Suomi

 

Kaikille avoin Tiimimestari-ohjelma, joka sopii niin liike-elämän edustajille ja yrittäjille kuin opettajille ja oppilaitosten johtajille. Toteutus Eteläisen Suomen alueella.

Aikataulu

Orientaatio 12.3.2019

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 28.-30.3.2019

Johtaminen ja johtavat ajatukset 6.-8.6.2019

Asiakkaat  26.-28.9.2019

Innovointi ja tiedon johtaminen 12.-14.12.2019

Brändi ja tarjooma 12.-14.3.2020

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 14.-16.5.2020

 

Valmentajat

Heli Petsalo, Tiimiakatemia® Senior Team Coach

Niina Palmunen, Tiimiakatemia® Senior Team Coach

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 19.2.2019. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.