Tiimiakatemia® Tiimimestari

3590,00 

Tiimiakatemia® Tiimimestari on laaja-alainen tiimivalmennusosaamista kehittävä ohjelma. Se antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle.

Poista

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: , ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi verkkomaksun, laskun tai oppisopimuksen.

Lue toimitusehdot ennen tilausta.

 

Treenaa itsesi tiimivalmentamisen ammattilaiseksi

Oppiminen ja kehittyminen ovat oleellinen osa toimintaa kaikissa ympäristöissä – kouluissa, organisaatioissa ja yrityksissä. Tiimioppiminen moninkertaistaa oppimisen tulokset ja kehittää koko yhteisöä. Tiimioppiminen edellyttää hyvin toimivia tiimejä.

Huipputiimit ovat paljon enemmän kuin työryhmiä. Niissä luodaan uutta, tehdään kokeiluja, jaetaan kokemuksia ja ennen kaikkea opitaan toinen toiselta.

Toimiva tiimi ja tiimioppiminen edellyttävät tiimivalmentamista. Tiimivalmentajat ovat ammattilaisia, jotka mahdollistavat tiimin koko potentiaalin hyödyntämisen ja luovat puitteet entistä paremmille tuloksille.

 

Tiimiakatemia® Menetelmällä on valmennettu tiimejä jo 25 vuoden ajan. Tiimiakatemia® Tiimimestari -valmennusohjelma antaa perustiedot ja taidot sen käyttämisestä.

 

 

Kenelle Tiimimestari -valmennus sopii?

Opetusalan ja liike-elämän ammattilaisille, kuten:

 • Opettajille jotka haluavat muuttaa opetustyylinsä yksisuuntaisesta opetuksesta dialogiin ja opiskelijakeskeiseen osallistamiseen.
 • Tulisieluisille muutosjohtajille jotka haluavat rakentaa tiimiorganisaatioita ja luoda yhdessä tekemisen ja oppimisen kulttuuria.
 • Liike-elämän esimiehille ja tiimiliidereille jotka haluavat kehittää valmentavan johtamisen taitojaan.
 • Freelance -kouluttajille, fasilitaattoreille ja konsulteille jotka haluavat käyttää tiimioppimista asiakaskohtaamisissaan, ohjelmissaan ja projekteissaan.
 • Oppivien yhteisöjen kehittäjille

 

Mitä Tiimimestari antaa?

Tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle. Niiden avulla voit työskennellä ammattimaisena tiimivalmentajana ja käyttää taitojasi oman työyhteisösi tai asiakaskuntasi kehittämiseen.

 • Opit Tiimiakatemia® menetelmän ihmiskeskeisen filosofian joka asettaa valmennettavan keskelle.
 • Saat käyttöösi menetelmätyökaluja, joita voit soveltaa erityyppisissä tilanteissa ja ympäristöissä.
 • Saat tilaisuuden kehittää omia oppimistaitojasi ja ajatteluasi yhdessä muiden kanssa.
 • Kehität valmiuksiasi viedä eteenpäin muutosprosesseja, pienessä ja isossa mittakaavassa.
 • Opit luomaan osallistavaa ja yhdessä ajattelevaa toimintakulttuuria.

 

Lataa tästä opettajille suunnattu opas joka perehdyttää sinut tiimivalmentamisen ensiaskeliin. Oppaassa käydään läpi tiimioppimisen perusteet ja annetaan vinkkejä, kuinka voit luoda oman tiimioppimisen kokeilusi. Toki opas on käyttökelpoinen muillekin tiimioppimisen menetelmien kokeilemisesta innostuneille!

 

Asiakaskokemuksia Tiimimestarista

Henkilökohtaisella tasolla suurin muutos on oman ajattelun kehittyminen. Ajattelun laatu paranee, kun sille annetaan aikaa.

– Johanna Levola-Lyytinen, Lukion rehtori, Luostarinvuoren ja Turun Lyseon lukiot

 

Uskon, että yritystämme ei olisi olemassa ilman näitä valmennuksia ja muutettuja toimintatapoja. Yrityskulttuurimme on muuttunut täysin autoritäärisestä johtamisesta valmentavaan johtajuuteen.

– Jonne Tynkkynen, Toimitusjohtaja, Esmarin Oy

 

Nykyään käytämme valmennuksissamme Tiimiakatemia menetelmiä ja niiden ansiosta pystymme käytännössä toteuttamaan tiimioppimisen ideaa. Valmennusten aikana merkittävin muutos tapahtui minussa sillä oma roolini on kehittynyt ja kasvanut opettajasta tiimivalmentajaksi.

– Pertti Pohjola, Tiimivalmentaja, Suomen urheiluopisto Vierumäki

 

Valmennusohjelma oli meille merkittävä juttu, joka näkyy vahvasti strategiassamme. Oppilaiden hyvinvointitulokset ovat parantuneet, opettajat ovat ymmärtäneet henkilökohtaisen kehittymisen merkityksen sekä tekemisen ilo ja innostus ovat lisääntyneet.

– Pertti Parpala, peruskoulun rehtori, Ritaharjun koulu

 

Lue lisää tiimivalmentamisesta ja sen mukanaan tuomista tuloksista asiakkaidemme blogikirjoituksista Tiimiakatemia® Undergroundista.

 

Mitä Tiimimestariin osallistuminen edellyttää?

Tiimimestari edellyttää heittäytymistä ja oppimisen halua. Ohjelma on käytännöllinen ja keskusteleva: on turha siis odottaa luentoja. Keskiössä ovat käytännön tekeminen sekä yhteinen kokemuksien ja tiedon jakaminen muiden osallistujien kanssa. Omaa ajattelua kehitetään keskustelujen lisäksi myös henkilökohtaisella lukuohjelmalla.

Valmennus koostuu kuudesta kolmen päivän moduulista. Niiden välissä viedä oppimaasi käytäntöön työpaikallasi. Tiimivalmentajan osaamisen kehittymisen lisäksi Tiimimestari rohkaisee ja myönteisesti työntää siihen osallistuvat saamaan aikaan pieniä ja isoja muutoksia omassa työssä ja työpaikalla.

Löydät lisätietoja Tiimimestarista sivun yläreunan välilehdiltä.

Valitse alta sinulle sopiva Tiimimestari -ohjelma ja lähde mukaan! Ilmoittautuminen ohjelmiin joko sivun oikean yläreunan ostoskorin kautta tai joissain ohjelmissa erillinen linkki joka mainittu ko.ohjelman kuvauksessa.

 

Kiinnostuitko? Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä asiakkuusjohtaja Marko Paasoseen,  p. +358 40 352 2074, marko.paasonen@partus.fi

Sisältö

 

Tiimimestari koostuu yhdestä orientaatiopäivästä ja kuudesta kolmen päivän  moduulista.

 

I ORIENTAATIO – 1 pv

 • Ohjelmaan tutustuminen
 • Henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen ohjelmalle
 • Tiimivalmentamisen ydinideat

 

II OPPIMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimivalmentamisen perusteet
 • Tiimivalmentajan tehtävät
 • Tiimin oppimista edistävät työkalut
 • Henkilökohtainen kehittyminen tiimivalmentajana

 

III JOHTAMINEN JA JOHTAVAT AJATUKSET – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimin johtavien ajatusten valmentaminen (tarkoitus, tavoitteet ja arvot)
 • Tiimin johtamisen perusteet
 • Tiimikulttuurin luominen
 • Muutosjohtaminen ja muutosjohtajien valmentaminen

 

IV ASIAKKUUDET – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimi osana toimintaympäristöä: verkostoitumisen sparraaminen
 • Tiimin asiakkuushankinnan valmentaminen

 

V INNOVOINTI  – 3 pv (yön-yli)

 • Luovuuden ja innovatiivisuuden valmentaminen
 • Innovoinnin työkalut

 

VI BRÄNDI JA TARJOOMA – 3 pv (yön-yli)

 • Tiimivalmentaja ja brändi

 

VII TIIMIVALMENTAJAN KARAKTÄÄRIN LUOMINEN – 3 pv (yön-yli)

 • Yhteenveto omasta kehittymisestä tiimivalmentajana
 • Yhteenveto aikaansaaduista tiimivalmennustuloksista
 • Tiimivalmentajan filosofia
 • Tiimivalmentajan karaktäärin luominen

 

Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma sisältää eri tyyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

 

Tiimivalmentajat

Ohjelman valmentajina toimii kaksi sertifioitua Tiimiakatemia® tiimivalmentajaa. Kaikilla valmentajillamme on pitkän linjan kokemus valmennustyöstä työpaikoilla ja tiimivalmentajien valmentajana.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusmoduuli toteutetaan eri paikassa ja mikäli ohjelma on kansainvälinen, toteutetaan moduulit eri maissa. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Kieli

Tiimimestari toteutetaan suomen kielellä. Jokainen osallistuja valitsee ohjelman aikana luettavat kirjat Opetusneuvos Johannes Partasen toimittamasta Tiimiyrittäjän ja -valmentajan Parhaat kirjat -valintaoppaasta. Oppaassa on niin suomen- kuin englanninkielistä kirjallisuutta. Näin ollen englannin kielisen kirjallisuuden lukeminen ei ole välttämätöntä.

 

 

Diplomi

 

Diplomi

Tiimimestarin suorittaneelle henkilölle myönnetään Tiimiakatemia® Tiimimestari -suoritusdiplomi.

 

Tiimivalmentajasertifiointi

Tiimimestarin suorittanut voi hakea ohjelman suorittamisen jälkeen Tiimiakatemia® Team Coach sertifikaattia. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman suorittamisen lisäksi.

 

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimimestari on epäviralliseksi oppimiseksi (non-formaali) luokiteltava koulutus.

Tiimimestari vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusinstituutiot saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan non-formaalin koulutuksen piiriin.

Tiimimestarin suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusinstituutioilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusinstituutiolla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Mikäli haet korvaavuutta Tiimimestarista formaalilta koulutusinstituutiolta, voit:

 • Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä)

 

Hinta

 

3 590 € + alv. 24 %.

Kansainvälinen Team Mastery -ohjelma 8900 € + alv. 24 %.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut. Lähipäivät järjestetään maaseutumajoituskohteissa täysihoidolla, hinta kohteesta riippuen noin 200 – 300 € per kahden yön lähijakso ruokailuineen.

Valmennusohjelman laskutus yhdessä tai kahdessa erässä. Majoituspalveluiden tarjoajat laskuttavat omat palvelunsa erikseen lähipäivien jälkeen. Kullekin lähijaksolle tehdään ilmoittautuminen omille valmentajille (saat kutsun lähijaksolle noin kahta viikoa ennen lähijaksoa). Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

 

Oppisopimus

Erityistilanteissa Tiimimestarin voi suorittaa tutkintoon valmistavana koulutuksena, ns. oppisopimuksella. Oppisopimuksesta päättää paikallinen oppisopimustoimisto kriteeriensä mukaisesti. Tiimimestarin tuottaja Tiimiakatemia Global ei tee päätöstä oppisopimuksen myöntämisestä eikä voi hakea sitä asiakkailleen.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai erityistilanteissa oppisopimuksen.

Mikäli suoritat Tiimimestarin oppisopimuksella, ota ensin yhteys paikalliseen oppisopimustoimistoon. Sovi heidän kanssaan suoritettavasta tutkinnosta ja Tiimimestari -ohjelmasta tutkintoon valmistavana koulutuksena. Mikäli oppisopimustoimisto myöntää sinulle opiskelumahdollisuuden, ilmoittaudu valmennukseemme ja valitse maksutavaksi oppisopimus. Kirjoita Tilauksen kommentit –kenttään oppisopimustoimiston nimi (sekä tutkinto).

 

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Tiimimestari -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Osallistumisen valmennusohjelmaan voi perua kaksi viikkoa ennen valmennuksen alkua. Sen jälkeen perutusta osallistumisesta perimme 10 % valmennuksen kokonaishinnasta. Ilmoittautuminen kullekin lähijaksolle  noin 1-2 viikkoa ennen lähijaksoa on sitova. Majoituspalveluntarjoajat laskuttavat lähijakson majoitukset ja ruokailut omien peruutusehtojensa mukaisesti osallistujalta, emme vastaa peruutuksista aiheutuvista kustannuksista.

Lisätietoa

Näytä koko esittely

Tiimimestari 111 Etelä- ja Keski-Suomi

Kaikille avoin Tiimimestari-ohjelma, joka sopii niin liike-elämän edustajille ja yrittäjille kuin opettajille ja oppilaitosten johtajille.

 

Aikataulu

Orientaatio 16.1.2020

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 11. – 13.3.2020

Johtaminen ja johtavat ajatukset 6. – 8.5.2020

Asiakkaat  19. – 21.8.2020

Innovointi ja tiedon johtaminen 4. – 6.11.2020

Brändi ja tarjooma 20. – 22.1.2021

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 14. – 16.4. 2021

 

Valmentajat

Heikki Toivanen, Tiimiakatemia® Senior Team Coach, Tkt, CEO. Heikillä on 30 vuoden kokemus erilaisista johtamistehtävistä mikroyrityksistä globaaleihin toimijoihin. Tiimivalmentajana hän on toiminut vajaan 10 vuotta valmentaen nuoria tiimiyrittäjiä sekä tiimivalmentajia.

Tatu Tuohimetsä, tiimivalmentaja, yrittäjä. Tatulla on vuosien kokemus erilaisista valmennuksista joissa tavoitteena on rikkoa ajattelun rajoja ja saada aikaan oppimista.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 3.1.2020. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu valmennusohjelmaan ostoskorin kautta. Valitse valikosta oikea ryhmä ja klikkaa ”lisää ostoskoriin”. Sivulle tulee ilmoitus, josta pääset eteenpäin ostoskoriin. Ostoskori-sivulla klikkaa  ”siirry kassalle”, jolloin avautuu sivu, jossa ilmoitat tietosi sekä voit valita maksutavan (suoraveloitus tai laskutus).

Näytä koko esittely

Tiimimestari 113 Itä-Suomi

Kaikille avoin Tiimimestari-ohjelma, joka sopii niin liike-elämän edustajille ja yrittäjille kuin opettajille ja oppilaitosten johtajille. Toteutus Itä-Suomen alueella.

 

Aikataulu

Orientaatio 7.4.2020

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 14.- 16.5.2020

Johtaminen ja johtavat ajatukset 27. – 29.8.2020

Asiakkaat 22. – 24.10.2020

Innovointi ja tiedon johtaminen 21. – 23.1.2021

Brändi ja tarjooma 22. – 24.4.2021

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 2. – 4.9.2021

 

Valmentajat

Heli Petsalo, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach.

Juha Wirekoski, sertifioitu Tiimiakatemia Senior Team Coach. Juha on tiimivalmentamiseen paneutunut yrittäjäsielu, joka on ollut mukana Karelian Y-akatemian perustajana  sekä toiminut yrittäjänä yli 30 vuotta. Juhalla on vilpitön halu auttaa kaikkia löytämään polku kehittymisen tielle uskoen vahvasti siihen, että kyseessä on oppimisprosessin  lisäksi pikemminkin löytämisprosessi.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.3.2020. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu valmennusohjelmaan ostoskorin kautta. Valitse valikosta oikea ryhmä ja klikkaa ”lisää ostoskoriin”. Sivulle tulee ilmoitus, josta pääset eteenpäin ostoskoriin. Ostoskori-sivulla klikkaa  ”siirry kassalle”, jolloin avautuu sivu, jossa ilmoitat tietosi sekä voit valita maksutavan (suoraveloitus tai laskutus).