Tiimiakatemia® Tiimimestari

3280,00 

Tiimiakatemia® Tiimimestari on laaja-alainen tiimivalmennusosaamista kehittävä ohjelma. Se antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa (Tuote)Osastot: ,

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai oppisopimuksen.

 

Treenaa itsesi tiimivalmentamisen ammattilaiseksi

 

Tiimiakatemia® Tiimimestari on laaja-alainen tiimivalmennusosaamisen antava ohjelma. Se on suunnattu muutoshaluisille ja edistysmielisille opettajille, kouluttajille, johtajille ja tiimin vetäjille. Ohjelma antaa tiedot ja taidot ammattimaisen tiimivalmentamisen toteuttamiselle sekä Tiimiakatemia® menetelmän käytölle.

Tiimivalmentajan osaamisen lisäksi Tiimimestari rohkaisee ja myönteisesti työntää siihen osallistuvat saamaan aikaan pieniä ja isoja muutoksia omassa työssä ja työpaikalla.

 

Missio

Tiimimestari antaa sinulle tiedot, tieto-taidon ja käytännön kokemuksen tiimivalmentamisen filosofiasta, menetelmistä ja käytänteistä. Niiden avulla voit työskennellä ammattimaisena tiimivalmentajana ja käyttää taitojasi oman työyhteisösi tai asiakaskuntasi kehittämiseen.

Ohjelman aikana otat käyttöön Tiimiakatemia® menetelmän omassa työssäsi. Teet kokeiluja ja valmennustekoja. Niiden avulla muutat työympäristöäsi askel askeleelta paikaksi, jossa opitaan ja työskennellään tiimeissä, opitaan uusia asioita ja selätetään tietotyön maailman haasteita.

Tiimimestarin suorittaminen ja omassa työssä tehtyjen tekojen tekeminen johtaa Tiimiakatemia® Team Coach sertifikaattiin. Se toimii todisteena tiimivalmentajan osaamisestasi.

 

Ammatillisen osaamisen kehittyminen tiimivalmentajana

 • Opit Tiimiakatemia® menetelmän ihmiskeskeisen filosofian joka asettaa valmennettavan keskelle.
 • Saat menetelmäarsenaaliisi niin arkipäivän taktisia kuin ison mittakaavan strategisia Tiimiakatemia® oppimis- ja kehittämistyökaluja.
 • Etsit ja löydät sinulle sopivimmat oppimisen ja työskentelyn muutoksen paikat ja kehittämiskohteet luokkahuoneestasi tai työpaikaltasi.
 • Saat tuntuman tiimivalmentajan työhön ja työmenetelmiin. Opit, kuinka sparrata tiimiä dialogissa ja kuinka saat tiimisi pursuamaan intoa ja uusia ideoita.
 • Ymmärrät, kuinka rakentaa koulutusohjelmia ja sparrausprosesseja, joissa käytetään Tiimiakatemia® menetelmää.

 

Lähestymiskulma

Tiimimestarin valmennusosat käyttävät täysimääräisesti Tiimiakatemia® menetelmää. Lähestymistapa on yhtäaikaisesti filosofinen ja käytännöllinen. Terävä ajattelu kohtaa toiminnan. Tarjoamme ohjelmassa kärkitason know-hown tiimivalmentamisesta. Sinun tehtäväsi on ideoida niistä itsellesi suunnitemat ja projektit, jotka viet käytäntöön työpaikallasi.

Lupaamme käsi sydämellä: osaamisen treenaaminen ohjelmassamme poikkeaa radikaalisti tylsien kalvosulkeisten ja luentojen kuuntelemisesta. Tyylimme on rento ja hauska. Valmennuksissa on reilusti pelivaraa, joten sinulla on aikaa keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. Haasteet ja tekeminen otetaan tosissaan mutta koulumaisuutta on turha pelätä. Löysää kravattisi. Unohda kalvosulkeiset. Tiimimestari ei ole ahtopainekoulutus.

Tiimimestarin kautta löydät taatusti uusia ystäviä, vertaisia ja mahdollisesti myös ammattilaisia, joiden kanssa haluat tehdä yhteisiä tiimivalmentamiseen liittyviä projekteja. Maailma on avoin. Verkostoomme kuuluu kymmeniä maita.

 

Kenelle?

Tiimimestari sopii niin opetusalan kuin liike-elämän ammattilaisille. Se istuu esimerkiksi:

 • Edistyksellisille opettajia jotka haluavat muuttaa opetustyylinsä yksisuuntaisesta opetuksesta dialogiin ja opiskelijakeskeiseen valmentamiseen
 • Muutoshaluisille opettajille jotka haluavat muuttaa luokkahuoneensa, koulutusohjelmansa ja koko koulunsa tiimioppiviksi ja tekemistä pursuaviksi ympäristöiksi
 • Kokeneille opettajille jotka haluavat päivittää pedagogisen osaamisensa uudelle tasolle
 • Tulisieluisille muutosjohtajille jotka haluavat uudelleenajatella byrokratian ulkopuolella sen, miten koulutamme tehokkaammin ja hauskemmin niin opiskelijoita kuin työelämän tekijöitä
 • Freelance -kouluttajille, fasilitaattoreilla ja konsulteille jotka haluavat käyttää tiimioppimista asiakaskohtaamisissaan, ohjelmissaan ja projekteissaan
 • Liike-elämän esimiehille ja tiimiliidereille jotka haluavat rakentaa tiimiorganisaatioita

 

Rakenne

Tiimimestari koostuu yhdestä orientaatiopäivästä ja viidestä kolmen päivän (5 x 3 pv) moduulista:

 

I ORIENTAATIO – 1 pv
II OPPIMINEN – 3 pv (yön-yli)
III JOHTAMINEN JA JOHTAVAT AJATUKSET – 3 pv (yön-yli)
IV ASIAKKUUDET – 3 pv (yön-yli)
V INNOVOINTI JA BRÄNDI – 3 pv (yön-yli)
VI TIIMIVALMENTAJAN KARAKTÄÄRIN LUOMINEN – 3 pv (yön-yli)

 

Lisäksi kukin yksittäinen ohjelma sisältää eri tyyppisiä pajapäiviä ja kohtaamisia.

 

Tiimivalmentajat

Tiimimestarin valmentajina toimii kaksi sertifioitua Tiimiakatemia® tiimivalmentajaa. Heillä kaikilla on omakohtaista kokemusta Tiimimestari suorittamisesta ja käytännön työstä tiimivalmentajina omissa työympäristöissään.

 

Koulutuspaikat

Jokainen valmennusmoduuli toteutetaan eri paikassa ja mikäli ohjelma on kansainvälinen, toteutetaan moduulit eri maissa. Yleisin toteutuspaikka on maaseutumatkailutila täyshoidolla.

 

Diplomi

Tiimimestarin suorittaneelle henkilölle myönnetään Tiimimestari -suoritusdiplomi.

Mikäli henkilö suorittaa Tiimimestarin aikana formaalin ammatillisen tutkinnon oppisopimuksella, myönnetään hänelle formaali tutkinto.

 

Tiimivalmentajasertifiointi

Tiimimestarin suorittanut voi hakea ohjelman suorittamisen jälkeen Tiimiakatemia® Team Coach sertifikaattia. Hakijan tulee täyttää sertifikaatin edellyttämät kriteerit työkokemuksen ja osaamisen osalta ohjelman suorittamisen lisäksi.

 

Hinta ja kustannukset

Perushinta 3 280 € + alv.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköisesti toimitettavat koulutusmateriaalit ja ohjelman suoritusdiplomin.

Osallistuja maksaa itse matka- ja majoituskulut.

Mikäli haluat suorittaa opetushallituksen formaalin tutkinnon (ks. alla) ilman oppisoppimusta, laskutetaan näyttötilaisuuksista yllä mainitun hinnan lisäksi 980 € (+alv).

Laskutus tapahtuu viidessä (5) erässä kunkin ryhmäsi moduulin jälkeen.

Jos ohjelma toteutetaan osaltasi oppisopimuskoulutuksena, jää maksettavaksesi vain tutkintomaksu 58 euroa. Matka- ja majoituskuluista vastaa osallistuja itse tai työnantaja.

Oppisopimuksesta päättää paikallinen oppisopimustoimisto kriteeriensä mukaisesti. Tiimimestarin tuottaja Tiimiakatemia Global ei tee päätöstä oppisopimuksen myöntämisestä eikä voi hakea sitä asiakkailleen.

Lisätietoa

Kieli

Tiimimestari -ohjelmien käyttökieli on joko suomi tai ruotsi.

Vaihtoehtona oppisopimuskoulutus

Tiimimestari -ohjelma on tietyissä tilanteissa mahdollista suorittaa tutkintoon johtavana oppisopimuskoulutuksena. Valittavanasi on johtamisen erikoisammattitutkinto (JET), yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (YJEAT) ja tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (TKEAT) riippuen kehittämishaasteestasi ja tarpeesta työssäsi.

Korvaaminen ja peruutukset

Mikäli et pysty osallistumaan yksittäiseen valmennuskertaan (moduuliin), voit korvata sen jossakin toisessa ohjelmassamme.  Mikäli korvaat moduulin jossakin toisessa järjestämässämme Ihmevalmentaja -ohjelmassa, ei korvaamisesta synny sinulle lisälaskua. Varaamme kuitenkin oikeuden olla toimittamatta juuri tarpeeseesi soveltuvaa korvausmoduulia.

Mikäli taas keskeytät koko ohjelman, palautamme sinulle maksusi niiden moduulien osalta, joihin et osallistunut tai joita et korvannut. Pyydämme tekemään ohjelman keskeytysilmoitukset kirjallisesti osoitteeseen info@tiimiakatemia.com.

Räätälöidyt ja organisaatiokohtaiset ohjelmat

Tiimimestari voidaan räätälöityä sopimaan organisaatiokohtaisiin tarpeisiin esimerkiksi organisaation strategiaa tukevana ohjelmana. Räätälöinti- ja lisäoptioita ovat esimerkiksi:

 • Ennen ohjelmaa toteutettava organisaation tilanteen kartoittaminen ja ohjelman muokkaaminen soveltumaan sen esiin tuomiin tarpeisiin
 • Erikoisasiantuntijoiden luentoja ja työpajoja organisaation erityistarpeisiin ja ongelmien ratkaisemiseen
 • Vertailuvierailut (benchmarking) organisaatioihin ja toimintaympäristöihin

Pyydämme ottamaan yhteyttä meihin ja saamaan lisätietoa eri mahdollisuuksista räätälönnin suhteen.

Opintopisteet

Tiimiakatemia Global on itsenäinen, riippumaton ja yksityinen koulutusyritys. Tiimimestari on non-formaali koulutus.

Tiimimestari vastaa työkuormansa ja vaativuustasonsa osalta 45 opintopistettä. Muut koulutusoperaattorit saattavat antaa niiden määrästä eri lausunnon tai näkemyksen. Opintopisteet luokitellaan kuuluvan epävirallisen (non-formaalin) koulutuksen piiriin.

Tiimimestarin suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavuutta ja opintopistesuorituksia formaaleilta koulutusoperaattoreilta (esimerkiksi yliopistolta) ohjelman osalta. Jokaisella formaalilla koulutusoperaattorilla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden suoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Mikäli haet korvaavuutta Tiimimestarista formaalilta koulutusoperaattorilta, voit:

 • Käyttää Internet -sivustoillamme olevaa ohjelmakuvausta suorituksen laadun ja laajuuden kuvaamiseen
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelmasta saatavan suoritusdiplomin todisteena ohjelman suorittamisesta
 • Esittää hakemuksen vastaanottajalle ohjelman aikana tuottamasi todistusaineiston oman osaamisesi kehittämisestä ja osaamisesi tasosta (suosittelemme yhteenvedon ja sitä tukevan portfolioaineiston käyttöä)

Tiimimestarin aikana suoritettavat oppisopimuksen piirissä olevat ammatilliset tutkinnot ovat formaaleja tutkintoja. Sen suorittanut henkilö voi itsenäisesti hakea korvaavutta ja opintopistesuorituksia formaaleista koulutusohjelmista tutkinnon osalta. Jokaisella formaalilla koulutusoperaattorilla on omat käytänteensä ja kriteerinsä näiden tutkintosuoritusten hyväksymiseksi osaksi formaaleja opintosuorituksia.

Näytä koko esittely

Tiimimestari 88 Valtakunnallinen

 

Tiimimestari 88 on valtakunnallinen ohjelma.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.10.2017. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Aikataulu

Orientaatio 24.10.2017

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 9.-11.11.2017

Johtaminen ja johtavat ajatukset 18.-20.1.2018

Asiakkaat ja markkinointi 22.-24.3.2018

Innovointi ja tiedon johtaminen sekä brändi ja tarjooma 6.-8.9.2018

Tutkintopajapäivä 20.11.2018

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 22.-24.11.2018

 

 

Valmentajat

Tiimiakatemia® Senior Team Coach Hanna Waldén (p. 040 507 5503) ja Tiimiakatemia® Senior Team Coach Minna Erkko (p. 040 566 7854).

Näytä koko esittely

Tiimimestari 89 Pohjois-Suomi

 

Tiimimestari 89 toteutetaan Pohjois-Suomen alueella.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.1.2018. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Aikataulu

Orientaatio, 14.2.2018; Terwa-Akatemia, klo 10-14

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 21.-23.3.2018

Johtaminen ja johtavat ajatukset 16.-18.5.2018

Pajapäivä 13.6.2018

Asiakkaat ja markkinointi 19.-21.9.2018

Innovointi ja tiedon johtaminen sekä brändi ja tarjooma 21.-23.11.2018

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 14.-16.2.2019

 

Valmentajat

Tiimiakatemia® Senior Team Coach Heikki Toivanen (p. 040 521 1067)  ja tiimivalmentaja Ville Kärkkäinen.

Näytä koko esittely

Tiimimestari 90 Pohjanmaa

 

Tiimimestari 90 toteutetaan Pohjanmaan alueella.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.1.2018. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Aikataulu

Orientaatio 14.2.2018

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 15. – 17.3.2018

Johtaminen ja johtavat ajatukset 24. – 26.5.2018

Sokrates-päivä 8.6.2018

Asiakkaat ja markkinointi 16. – 18.8.2018

Innovointi ja tiedon johtaminen sekä brändi ja tarjooma 8. – 10.11.2018

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 7. – 9.2. 2019

 

Valmentajat

Tiimiakatemia® Senior Team Coach Heikki Toivanen (p. 040 521 1067) ja Tiimiakatemia® Team Coach Tiina Kiviranta (p. 040 513 3083).

Näytä koko esittely

Tiimimestari 91 Valtakunnallinen

 

Tiimimestari 91 on valtakunnallinen ohjelma.

 

Ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.12.2017. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Aikataulu

Orientaatio 18.1.2018

Oppiminen ja tiimivalmentaminen 8.-10.2.2018

Johtaminen ja johtavat ajatukset 12.-14.4.2018

Asiakkaat ja markkinointi 30.8.-1.9.2018

Innovointi ja tiedon johtaminen sekä brändi ja tarjooma 8.-10.11.2018

Tiimivalmentajan karaktäärin luominen 31.1.-2.2.2018

 

 

Valmentajat

Tiimiakatemia® Team Coach Maria Käkelä (p. 0500 830 710) ja valmentaja Jarno Räsänen (p. 050 340 5570).