Tiimiakatemia® Master Team Coach sertifikaatti

Taso 3 – Tiimiakatemia® menetelmän kehittäjätason sertifikaatti.

Valmennusta ei aikataulutettu. Kysy lisää järjestämismahdollisuuksista.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ilmoittautuminen valmennuksiin tapahtuu verkkokaupan kautta. Voit valita kassasivulla maksutavaksi laskun tai oppisopimuksen.

Tiimiakatemia® tiimivalmentajien sertifiointijärjestelmä on ammattimaisesti tiimivalmennnusta työssään käyttävien tiimivalmentajien oma osaamisen kolmiportainen sertifiointijärjestelmä. Sertifikaatin avulla todistat osaamisesi tiimivalmentajana.

 

Osaamistaso

Tiimiakatemia® Master Team Coach on erittäin kokeneen tiimivalmentajan taso. Sen omaavalla on kehittäjätason tietämys ja taidot tiimivalmentamisesta ja Tiimiakatemia® menetelmästä.

Tiimiakatemia® Master Team Coach sertifioitu:

  • Henkilö on erittäin kokenut tiimivalmentamisen ammattilainen. Hänellä on kehittyneen tason tiedot ja taidot Tiimiakatemia® menetelmien käytöstä tiimien rakentamisessa, valmentamisessa ja sparraamisessa.
  • Henkilö osaa työskennellä tiimivalmentajana eri ympäristöissä.
  • Henkilö osaa kehittää tiimivalmentamisen menetelmiä.
  • Henkilö osaa luoda uudenlaisia tiimivalmentamista, tiimioppimista ja Tiimiakatemia® menetelmää hyödyntäviä ohjelmia, yksiköitä ja yhteisöjä.
  • Henkilöllä on tietotaito toimia ammattia harjoittavana tiimivalmentajana ohjelmissa, joissa käytetään Tiimiakatemia® menetelmää sekä valmentaa tiimivalmentajia niin perus- kuin kehittyneiden tiimivalmennustaitojen osalta.

 

 

Sertifikaatin edellytykset

Master Team Coach -tason sertifikaatin saaminen edellyttää Supercoach -ohjelman (tai vastaavan ohjelman) suorittamista sekä vähintään 10 vuotta kokemusta tiimivalmentajana toimimisesta. Tiimivalmentajakokemuksen voi hankkia jo suoritettavan ohjelman aikana.

 

Sertifikaatin suorittaminen

Järjestämme vuosittain useita sertifiointipäiviä, joissa osoitat osaamisesi muille tiimivalmentajille ja sertifiointitoimikunnalle. Osaaminen osoitetaan niin näyttämällä oman työn tuloksia kirjallisesti kuin kertomalla niistä sertifiointipäivässä.

 

Sertifikaatin pätevyys

Sertifikaatti on non-formaali osaamissertifikaatti. Sen myöntäjä on Tiimiakatemia Global.

 

Hinta

195 € + alv.

 

Lisätietoa

Hanna Waldén
Tiimiakatemia® Senior Team Coach
p. +358 40 507 5503
hanna.walden@partus.fi